Ahojte. V ktorých reťazcoch je najlepšie kupovať bezlaktózové mlieko a maslo? Maslo som doteraz kupovala, kde mi prišlo, stále bolo oveľa lacnejšie ako u nás. Vzhľadom na značne zvýšenú cenu bezlaktózového mlieka u nás ( z cca 1,29 na 2,29 za plnotučné) by som si rada išla nakúpiť k susedom. 🙂
Spar, interspar a eurospar majú veľký výber
ono hlavne vyhni sa sobote, lebo castokrat maju bezlakto veci vypredane..... tiez sme si dali kupit kamaratom a doniesli 1/3 veci, proste neboli....
odvtedy radsej nakupim v BA, mam presne obchody kde co nakupujem, plus castokrat chodime smerom domov cez zlate piesky kde sa zastavime v Rajo predajni a tam vsetko nakupim.....
Ďakujem, dámy, popozerám.🙂
@kiki68
@stellarstar
@lucik194
Spar ma znacku freefrom, kupite z jej radu vsetko, od mlieka, masla, slahacky atd. V Muller maju zase bezlaktozove a bezlepkove cokolady za super ceny. V Billaplus mate tiez dost na vyber, staci mrknut v regali vedla normal mliecnych veci, Strock ma aj pecivo bez laktozy. Nieco ma aj Hofer. Mne najviac vyhovuje Spar a ich freefrom. Varim s tym uz roky a v pohode. Potom mi napadol Denns ( bio potraviny velke), tie maju vela veci bez laktozy. Staci mrknut etikety na obale. Tiez Schar je blp a bezlaktozovy. Ten je vsade. Takze ked pojdete do napr kittsee mate tam toho more.