Atrakcie Prater

11. jún 2023

Maminky, v júli ideme s 5 ročným do Prátra , budeme mať aj bábätko takže to bude trochu chaotický výlet. Dopredu by som si chcela vytipovať atrakcie, ktoré by boli vhodné a zábavné pre staršieho syna aby sme nestrávili pol dňa diskusiami o tom , ktorý kolotoč chce a môže skúsiť. Tie ktoré ste tam už boli s takýmito detičkami, ktoré atrakcie by ste odporučili? Mám otvorenú aj oficiálnu stránku, ale nejaké extra ukážky tam nie sú a z popisov toho fakt veľa nerozumiem.

zuzinabila
11. jún 2023

Boli sme viac krat ale takto z brucha nazvy atrakcie si nepamatam.najlepsie ozaj priamo na mieste,ku kazdej mas aj popis od kolko rokov je vhodna .pre najmensie deti je este vyenena cast s atrakciami kde je vlacikova draha,lietadlova draha a pod.

rebrambora
11. jún 2023

Chod na web Prateru, tam mas vsetky atrakcie aj s popiskami pre koho su urcene.

svetlonos
11. jún 2023

Ahoj,
pozri si aj Family Park Rust. Podla mna je lepsi ako Prater. Vstupne na vas 3 je do 100vky, myslim 89€ denna akcia bola. Vsetky atrakcie su v cene. Mas x moznosti najest sa a vyber je fajnový.

jenn7
14. jún 2023

Az tak obrovsky ten prater nie je, aby si stravila pol dna dohadovanim sa ktory kolotoc chce.

autor
14. jún 2023

@jenn7 s mojím synom by som pol dňa strávila dohadovanim aj keby si tam len dva kolotoče. Iné som sa pýtala..

vroni
14. jún 2023

@autorka, Prater je malý, šialene hlučný a drahy. Atrakcie sú tam od ponikov cez liliputbahn až po obrovské kolotoče. K čomu inklinuje syn? A priprav sa aj na možnosť, ze tam babetko bude veľmi nespokojné. Hlavne poobede a k večeru to je fakt šialene.

autor
15. jún 2023

@vroni k všetkému inklinuje 😂. To je ten problém, že on by chcel skúsiť každý kolotoč, najlepšie taký na ktorý ho ani nepustia. Preto sme chceli dopredu vytipovať nejaké atrakcie a povedať mu, že na tieto pôjde. Proste sa chcem vyhnúť zdúvaniu a nekonečnému vysvetľovaniu počas výletu. S tým, že bude dcéra nespokojná rátame, ak náhodou pôjdem s ňou odtiaľ preč a starší s manželom zostanú.