Ahojte ženy niekto už skušala snehuliak z plastových pohárov lebo ja som si kúpila aj zosivacku a mám aj pohárov ale tie veľké a nedobre sa mi robí možno je tá zosivacku chybná alebo...
Ja som robila na školskú besiedku, ale popravde, namiesto plastových by som kúpila už iba papierové. Nie ani tak z eko hľadiska, ale z toho, že plastové boli mäkké, tenké, nedržali tvar a praskali po zoštiknuti zosivačkou. Bola som rada, že vôbec sa besiedky snehulak dožil a že to prežil
@marfikchov no a z tých papierovych pohárov nebudu sa kivat alebo nebudú mokré ja chcem dať vonku pred vchodové dvere
@elizabet173 to nevadí ale chcem niečo také veľké a pekne a lacné pred vchodové dvere
@elizabet173 aj to je krásne ale budem mať veniec a ak ten?
@elizabet173 tak po pravde, Vianoce sú tak trocha celé gýč. Vezmi si len stromčeky, niekto má na nich kvety, iný hračky, ďalší x farieb, ale tak ak sa im to páči, prečo nie. Ideme sa miestami pototo kvôli pidi odpadu a inde devastujeme a mrháme na kvantá ... A možno sa tvoja "prírodná" dekorácia tiež nie všetkým páči. Mimochodom, tie svietiace konáríky asi tiež nebudú prírodné 🙂
Ten plast nevydrží teplotu tavnej pištole, si myslím. Hoci, je tiež pravda, že ja som používala tie lacné poháriky, také tenulke z Kiku či Tedi.
pozri pinterest, instagram https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=vianoce...
@elizabet173 tak ono bola aj taká hláška - .. a českí sklári nebudú mať čo žrať. Možno urobí snehuliaka a bude ho mať ďalšie 4 roky, nevieš. A čo je symbolom Vianoc, je diskutabilné....
@jabadabadu tak hej, môže ju ešte do ..... avať vulgárnosťou. Ženy .... a slovník ako kočiši