Ahojte, manžel užil dnes piaty deň sumamed antibiotiká a dnes dostal vodnaté hnačky a stolica bola žltá, máte s tým niekto skúsenosti ?
Ďakujem
@tundra v prívalovom sa píše že ak je akútna hnačka tak môže ísť o zapal hrubého čreva, preto sa pýtam či má niekto skúsenosť, samozrejme probiotiká užívame
Ja som Sumamed uzival asi 3x v zivote a vzdy som mal problemy,je to humus no,ale ked sa inak neda co uz...skus horku cokoladu,ta by to mohla stiahnut.
@tundra mal si aj ty takto hnačky ?
Ďakujem za radu, dala som mu imodium, dúfam že pomôže
Pri 6 dnoch ano,pri uzivani 3 dni,to bolo este v norme.
@tundra tak asi to bude aj kvôli tomu že ich užíva tak dlho, čo ti pomohlo ?
Suchare a horka cokoloda+probiotika Bioflorin
@tundra ďakujem ti pekne za radu
Inac raz som antibiotika vysadil Dalacin,po trhani zubu,dake na obnovu kostneho tkaniva,mne bolo tak zle na stvrty alebo piaty den,ze som ich prestal uzivat.Aj manzelovy, ak sa nepolepsi,tak je na zvazenie,ci pokracovat v uzivani.Najlepsie konzultovat s lekarom.Prajem skore uzdravenie.
@tundra urcite si poslednú tabletku zajtra už nedá, za posledné 3 hodiny ho prehnalo už 4x a to úplne vodnatá hnačka. Ja som užívala len jedno balenie sumamedu lebo som nebola až tak chorá ako on, že musel dve balenia a asi mu to neurobilo dobre na žalúdok.
Ďakujeme 😊
Zaujimave, lebo sumamed sa uziva vacsinou len tri dni. UIval som ho uz dvadsat krat a aracku som z nwho nikdy nemal. Zo vsetkych ostatnych ATB ano..
Koľko ma balení? 2? Lebo to sú 3 dňové ATB, dlhšie sa dávajú len keď je nejaký zápal, resp.na preliecenie a ani to sa neuzivaju stále...
Každé ATB sú záťaž na trávenie, mňa pri prvej tabletke prezenie uplne bezne.
Moj syn douzival vcera 3. balenie sumamedu. V nemocnici ked nas prepustali mi povedali, ze su to silne atb, ze samozrejme ocakavajte hnacky takze poriadne probiotika su zaklad. A musim povedat, ze kaka uz normalne. Tak skuste.
Antibiotika rozbiju crevnu floru,preto sa odporuca podavat probiotika.Je to normalny jav.Pozri si pribalovy letak...