S akými handmade výrobkami začať?

gabca10
26. aug 2019

Ahojte žienky neviete mi poradiť aké handmade by som ako úplne začiatočník mohla robiť? Korálky,strikovanie plus ak sa tu niektorá tomu venujete poradiť alebo nejaký návod 🙂

sasha82
26. aug 2019

Toho je veľa treba skúsiť čo vás bude baviť a nevzdať to po prvom neúspechu.Hackovanie,pletenie,Výroba mydiel,šperky z koralok,rôzne výrobky zo stuh-kanzhasi,pletenie z papiera.Staci si otvoriť YouTube a inšpirácie sa nájdu.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dopolbokaodrata
26. aug 2019

@gabca10 ak to chceš mať ako zárobkovú činnosť, tak teda musíš byť sakra dobrá a originálna, keďže to dnes robí každá druhá. Keď vezmem do úvahy tvoju predošlú tému. Ak raz k tomu nemáš vzťah, tak to budeš mať mega ťažké. Čím ti samozrejme nechcem brat nadšenie.

lucka12399
26. aug 2019

Ak mas dost trpezlivosti tak treba len skusat .. ked jedna hackuje a naučí sa to napr za tyzden dva neznamena ze ty sa to naucis tiez .. kazdemu ide nieco ine .. ja mam tej trpezlivosti strasne malo a mam velku chybu ze ked mi nieco nejde tak ma to hned prestane bavit a tazko v tom pokračujem. No teraz som si kupila sijaci stroj, ušila som pre mojho buduceho synceka mantinel do postielky .. a chvalabohu sa mi v tom zatial ako tak dari a nepreslo ma to .. takze vela stastia, nech najdes to co ta bavi, a co ti ide .. je toho straaaasne vela na výber 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika3136
26. aug 2019

Ešte upozorním, že dávaj pozor na neprajníkov. Ak budeš predávať bez živnosti, môžu ťa udať
Plus bacha na mydlá, kozmetiku a pod. Tá by mala podliehat prísnym hygienickým predpisom

kamr
26. aug 2019

Lllpy0p00p0p0pp0l0l0l0p0p00p

tasticka59
27. aug 2019

Tazko povedat s cim acat, proste hlavne ta to musi bavit. To je podla mna gro a taky ako keby aj zaklad uspechu

dominikakordovanikova
31. aug 2019

Ja som doma začala vyrábať ručne maľované ľanové plachty, rozmýšľam, že ich začnem aj predávať 🙂