Ahojte žienky neviete mi poradiť aké handmade by som ako úplne začiatočník mohla robiť? Korálky,strikovanie plus ak sa tu niektorá tomu venujete poradiť alebo nejaký návod 🙂
@gabca10 ak to chceš mať ako zárobkovú činnosť, tak teda musíš byť sakra dobrá a originálna, keďže to dnes robí každá druhá. Keď vezmem do úvahy tvoju predošlú tému. Ak raz k tomu nemáš vzťah, tak to budeš mať mega ťažké. Čím ti samozrejme nechcem brat nadšenie.
Ak mas dost trpezlivosti tak treba len skusat .. ked jedna hackuje a naučí sa to napr za tyzden dva neznamena ze ty sa to naucis tiez .. kazdemu ide nieco ine .. ja mam tej trpezlivosti strasne malo a mam velku chybu ze ked mi nieco nejde tak ma to hned prestane bavit a tazko v tom pokračujem. No teraz som si kupila sijaci stroj, ušila som pre mojho buduceho synceka mantinel do postielky .. a chvalabohu sa mi v tom zatial ako tak dari a nepreslo ma to .. takze vela stastia, nech najdes to co ta bavi, a co ti ide .. je toho straaaasne vela na výber 🙂
Ešte upozorním, že dávaj pozor na neprajníkov. Ak budeš predávať bez živnosti, môžu ťa udať
Plus bacha na mydlá, kozmetiku a pod. Tá by mala podliehat prísnym hygienickým predpisom
Lllpy0p00p0p0pp0l0l0l0p0p00p
Tazko povedat s cim acat, proste hlavne ta to musi bavit. To je podla mna gro a taky ako keby aj zaklad uspechu
Toho je veľa treba skúsiť čo vás bude baviť a nevzdať to po prvom neúspechu.Hackovanie,pletenie,Výroba mydiel,šperky z koralok,rôzne výrobky zo stuh-kanzhasi,pletenie z papiera.Staci si otvoriť YouTube a inšpirácie sa nájdu.