ahojte kamaratka bude mat babatko chcem jej vyrobit plienkovu tortu a chcem tam dat aj plienky len neviem ake ci flanelove alebo bavlnene dakujem za odpoved
@ildiko36 len to chcem ako darcek preto sa pytam ze ktore su lepsie ci bavlnene alebo flanelove
Daj aj aj. To bude kompromis, niekedy ani dopredu nevie mamička, ktoré budú lepšie vyhovovať.
@jaskolka no asi to aj tak urobim ....
@nika123477 a inklinuje kamarátka k takýmto darčekom? Nie každý túži po ochytanych plienkach.... Hlavne, ona sa môže rozhodnúť akú značku bude používať, ale pokiaľ raz dieťaťu nesadnu...
Ta trapkaren je stae v móde? 💥
Už len vložková torta, pre 600nedielku😄
@nika123477 prosim ta, nedavaj jej trapnu plienkovu tortu, fakt nie
Nic trapnejsie uz neexistuje?
Tak pre niekoho trápne,iného potešia.Keby dostanem takú krásnu ako tu zdieľa pani vyššie tak sa poteším. Že Ochytané plienky..., a čo si do nich utiera soplavé ruky? Aj pri výrobe s nimi manipulujú bohvie ako.
@ahhola presne pre takéto myšlienky ,akým je Váš posledný príspevok som sa pred 2 rokmi zaoberala a bála s týmto začať. Dnes som rada, že som tomu nepodľahla a išla do toho. Toľko šťastných ľudí mi odvtedy písalo ako ich darček potešil,že neraz mám slzy v očiach. Čo tým chcem povedať? Vo svete je dnes strašne veľa zla. Čo tak sa kúsok snažiť prevážiť ho láskou a zbytočne nešíriť hejty a urážky? Odkedy sa snažím vnímať v živote viac pozitívnych vecí ako tých negatívnych,žije sa mi ľahšie. Skúste to aj vy. ❤️
Aj ja mám dosť odlišný vkus ako má veľa ľudí okolo mňa ,ale nikdy by som si nedovolila ich iba kvôli tomu kritizovať a už vôbec nie ,ak by si niekto z nich dal tú námahu vyrobiť mi niečo a z lásky podarovať.
Od kamosky by ma to potesilo ak ju urobi ona vlastnorucne a da si zalezat co v nej bude..
Nie najlacnejsie plienky z tesca.dudle.z.pepca podobne skvosty.. primprvej sme.dostali vselijake sprostosti rifle na mesacne babo saty.s volanmi na tisic gombikov neprakticke overaly co sa nedali.rozopnut tak uz tu tortu s plienkami by som ozaj prezila. Ludia to nemyslia zle.ak ju nevyuzije celu vyberie aspon nieco latkove plienky uteraciky vitaminy alebo cajik a ostatne posunie.Teba to uz trapit nemusi s prazdnou rukou tam neprides a snaha sa ceni.
@jaskolka jasne a plienkova torta velmi potesila .... k tomu par drobnosti ako vecicky a mensie drobnosti ale hlavna vec ze potesilo 😊
@nika123477 tak to by si mala zistiť od kamaraky ake plienky bude použivať