Ahojte. Vyrábam mojim babám aktívne knihy. Väčšinu obrázkov čerpám zo skupín na fb. Od 1.3 sa menia podmienky pre skupiny a všetko, čo tam je, by malo zmiznúť. Chcela som si tie obrázky preto uložiť do mobilu a následne presunúť a neviem kam. Napadol mi pinterest, kde by som si vytvorila nástenky a popridávala jednotlivé obrázky. Ale to sa dá len po jednom (neprišla som na iný spôsob) a na to nemám ani čas a ani trpezlivosť. Pracujem len cez mobil, pc zapnem raz za 2 mesiace maximálne. Neviete o niečom, kde by som mohla stiahnuté obrázky presunúť hromadne? Nechcem fb, ani mk a tiež to nechcem mať všetko v telefóne. Ďakujem krásne za rady
@vmiri ide mi o to, že keď to už posťahujem, tak aby som to niekde aj prehľadne uložila do rôznych priečinkov. Mám iphone, on má všetky fotky spolu, dajú sa síce dať do albumov, ale to by som musela všetky fotky dať do albumov, lebo keby chcem hľadať nejakú fotku mojich dievčat, musím hľadať medzi všetkými fotkami.
Riešenie je, ako navrhla @alenkavrisidivov ,ale fb moc nechcem.
Viem, že Facebook nechceš ale čo tak kebyže si vytvoríš album na fb, kde si hodíš v nastaveniach, že to vidíš iba ty. 🙂