Páčia sa vám takéto náušničky?

lentilica
26. dec 2019

Ahojte žienky,
Rozmýšľam nad výrobou nausniciek a chcela by som najskôr urobiť prieskum či by boli zaujímavé pre potencionálne zákaznícky

Plánujem vyrobiť niečo také ako na foto, čiže visiace nausky, ale skôr v tmavších odtieňoch, v kombinácii s komponentami v zlatej a striebornej farbe

Co na takéto typy náušníc hovoríte? Keby ste na ne natrafili kúpili by ste si ich? Koľko by ste boli ochotne za ne zaplatiť?

lenocka12345
26. dec 2019

podľa mňa sú pekné , štýlové , zaujímavé 🙂 osobne by som si ich nekúpila , nosím dvoje zlaté a to mi stačí 🙂 ale určite by mali úspech , držím palce 🙂

livka_
26. dec 2019

@lentilica six je takychto plny.. max 2-3€

natalindaaaaa
26. dec 2019

Sú pekne, ale mam par strieborných a ked tak si objednam z aliexpressu za par korun. Takže za mna ano su pekne, ale kupiť by som si ich pre seba zrejme nekupila

kristina2412
26. dec 2019

Najviac sa mi pacia tie ruzove. Kupila by som ich ak by boli vo vyraznejsich farbach. Ja kupujem náušnice na Sashe. Co sa ceny tyka tak stoja okolo tych 15 €,tie kvalitnejsie. ( lebo samozrejme da sa najst aj za 3€) zalezalo by z akeho materialu by boli,aky by bol uzaver atd atd..

maciatkoe
26. dec 2019

ja nikdy nepochopim tuto bizu modu. Nikdy sa mi nepacila. Nosim len striebro, alebo zlato. Ale aj celebrity nosievaju bizu. Asi som divna, ale ja by som na seba bizu nikdy nedala.

adelakom12
26. dec 2019

akoze aj taketo nenosim, skor som minimalistka v tomto, cize ziadne vysiace iba nejake ďopky male, ale tieto su pekne fakt, kupila by som kamaratkam,ktore nosia

wena
26. dec 2019

Sú pekné, ale takejto bižutérie sú plné obchody, aliexpress aj sashe.

lentilica
autor
26. dec 2019

Ďakujem krásne za vaše názory

amelia000
26. dec 2019

@lentilica ahoj, uprimne nepacia. A keby som uz mala niekomu take kupit tak ano asi cca 2,5 by som zane dala.

stanulienkat
26. dec 2019

Su zaujimave,no ja by som si ich nekupila. Vyzeraju take lacne. Dala by som za ne max 3-4€.

lula313
26. dec 2019

Mne sa nepáčia. Keď bizu na nejakú prilezitost, tak skôr take visiace strapcove https://www.google.com/search?q=nausnice+visiac...

simonahugo
26. dec 2019

Uprimne? Ani mne sa nepacia, ani kamosky v mojom veku taky styl nemusia 🙂

denisah1
26. dec 2019

Mne sa napriklad velmi paci a tie ruzove by som hned brala.🙂

23121974
26. dec 2019

Nechcela by som ich ani zadarmo...

zuzubb007
26. dec 2019

Podľa mňa sa to absolútne neoplatí vyrábať čo predas dva páry za mesiac po 3 eura, neviem mne sa to ani nepáči, ani by som to nikomu nekupila

miskamilka
26. dec 2019

Kazda z nas ma iny vkus, niekomu sa pacia, niekomu nie, to je ok. Podla mna kazdy tovar najde svojho zakaznika, otazka je iba za aku cenu. Neviem kolko stoja nakladovo taketo nausnice, ale dnes je vela zien, co maju radi a ocenia hand made vyrobky a su ochotne si ich zaplatit. Ak su kvalitne. Skus par vyrobit a uvidis ci bude zaujem. Za vyskusanie nic nedas.

lentilica
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sindla
26. dec 2019

Mne osobne sa nepacia a nekupila by som si ich. A keby ich dostanem ako darcek, urcite by zapadali prachom a po case by som ich vyhodila. 100 ludi, 100 chuti. 😊

deti95060810
26. dec 2019

NIE. nepáčia sa mi

evkao
26. dec 2019

@lentilica mne sa velmi pacia 🙂 este dobre, ze kazda mame iny vkus, ja by som si zas nekupila strapcove, co teraz frcia (vobec mi nepasuju, ani sa mi nejak zvlast nepacia)

evkao
26. dec 2019

@lentilica a zabudla som, zopar takychto podobnych mam aj doma a nosim ich ;)

mint_blossom
26. dec 2019

@lentilica tu na koniku to neries, nema to zmysel..vyrob par nausiek, sprav si stranku na fb, pozdielaj medzi znamymi, v predajnych skupinach a uvidis. Ak nepredas, porozdavas kamoskam..vela stastia 🙂

acer11
26. dec 2019

@lentilica otázka bola jasná,nečuduj sa odpovediam-ani mne sa nepáčia

lucinka1988
26. dec 2019

@lentilica ja určite nie, lebo to nie je vôbec môj štýl, nosím iba zlato..to som ale ja, je x žien, ktorým by sa to mohlo páčiť

petulda333
26. dec 2019

Aky utok? Mne sa nepacia ale ze vobec! Pytala si sa a mas odpoved

lucyluv
26. dec 2019

Pekne su, ale nosim len jedny z bieleho zlata, biža ma uz nelaka, nemam na to ani cas, nejak sa doladovat nausnicami. Jedine obcas v lete ku satam vytiahnem daco extravagantne na usi 🙂

judar
26. dec 2019

Nemaj to za zle ale týchto je už plný insta a aby nebolo málo kotia sa dosť už aj na sashe...je to také vyumelkovano fabrikové ako z Činy

demonka5
26. dec 2019

@lentilica ja milujem bizuteriu,ale ako baby spominali vyssie,odkedy som objavila aliexpress vsetko kupujem tam,je to tam rozmanite a lacne,hoci su to pekne nausnice,ja porovnan ceny s ali taze max 2euraa

viktory24
26. dec 2019

@lentilica netreba sa dať odradit a ist si za svojim! Kto neskúsi,ten nevie. Prajem vela šťastia a úspechov. 😉😊

myya
27. dec 2019

Mne osobne sa takéto náušnice nepáčia. Sú málo využiteľné skôr na nejakú príležitosť.