Mydielka na svadbu

viktoria276
24. jún 2021

Ahojte, je tu niekto kto robí mydielka? Potrebovala by som na svadbu pre hostí. Ďakujem

adkoalauri
24. jún 2021

@viktoria276 ja som robila takéto

slnieckoelias
24. jún 2021

aj ja robím mydielka. ale musia mať svadobný motív?

sisa_s
24. jún 2021

A si si ista, ze to vyuziju hostia? Bola tu teraz debata o svad.darcekoch a vacsina sa zhodla, ze taketo mydla vyhadzuju, lebo ich nepouzivaju

janai1
24. jún 2021

@viktoria276 😂😂 Ja som zažila svadbu kde dali mydielka a niektorí hostia si mysleli ze sú to cukríky a zahryzli do toho 😂
Mydielka sú hlúposť ako darček, bud si to niektorí ani nezoberú alebo to hneď prvé po príchode domov vyhodia

gabika8855
24. jún 2021

Ja som robila takéto kamoške na svadbu, ale neviem či by som to v lete s nimi riskla. Môžu sa z toho tepla začať rosiť.

radkaradix
24. jún 2021

Ja som si robila vlastné, lebo sa tomu venujem, je to naozaj prírodné, len oleje, ružový íl , esenciálny olej a kvety ruže.
Vsetci vedia, ze mydla vyrabam, takze tento darcek aj ocakavaju, kedze som uz dvom kamoskam na ich svadby robila podobne. Urcite to neocenia vsetci hostia, ale niektori ano. Ak nie na umyvanie, aspon do skrine ako vonu, lebo vonaju krasne a dlho.
Okrem mydiel budem davat aj male drobnosti, ktore sa daju zjest priamo na mieste, tak tie ocenia urcite vsetci. Cokoladka ako menovka (kamoska povedala, ze je to super, ked si chce clovek zajest pripitok a este sa nepodava predjedlo) a personalizovane tik-taky pre sviezi dych po celu noc :D :D Vsetko som si to robila sama.
Ale vzdy sa najde niekto uhundrany, co ofrfle este aj snahu nevesty potesit svojich hosti.. taki nech ostanu radsej ticho a hundru si po svadbe doma.. :D

rusalinka
24. jún 2021
hettinka
24. jún 2021

Kde sú tie časy, keď som dostala krabicu poctivých koláčov a muž fľašu dobrého vina a nie takéto “hlúposti” 🤣

radkaradix
24. jún 2021

@hettinka samozrejme sa dava aj vysluzka, toto je ako mala pozornost na stole.. ako ked pridete do hotela a caka vas na vankusi cokoladka.. niekoho potesi, niekto ju zahodi.. mna napriklad zatial nepotesila ani flasa vina z vysluzky, lebo vacsinou som dostala cervene a to nepijeme a ani to nemozem dalej posunut na navsteve, kedze to ma svadobnu etiketu.. nikdy sa nezavdacis vsetkym..

elenka74
24. jún 2021

Radšej perníčky ako mydlá alebo med v pohárikoch

hettinka
24. jún 2021

@radkaradix už som asi dlho nebola na svadbe, ale žiadne svadobné etikety sme nemali.
Kamoska dávala k vysluzke med, to bolo tiež fajn, oni sú včelári, s tým sa rátalo.

viktoria276
autor
24. jún 2021

@sisa_s a co by ste tak odporučili?

sonetta
24. jún 2021

@viktoria276 ahoj. Ja som si objednala malé fľaštičky a medovinou zo Včelí banka. Práve sa mi vyrábajú, tak som na mé zvedava

suzitok
24. jún 2021

@viktoria276 mne sa tie mydielka páčia, je to pekné, ale keby som to dostala,fakt neviem, co by som stym robila....
Muzova sesternica davala take male srdiečka, z vosku, povalovalo sa to vsade po zemi, nevzal si to takmer nikto...mne jej aj ľúto bolo, lebo dlho vyberala motiv a chcela potešiť...vecer hostia tancovali a slapali po tom... počas druhej večere to tam kuchárky zametali...

ninusa221
24. jún 2021

My sme boli na svadbe kde davali magnetku taku na chladničku drevené s ich menami a dátum svadby.. a na druhej domácu palenku a ich mena na flaške. Uprimne ja by som to casom tie mydla vyhodila vsak clovek sa stym nevykúpe a ak niesu hostia ten typ zbierať veci tak to bude letiet casom do kosa.. a to nehovorím kolko ludi si to zabudne vobec zobrat😀

oblecenie99
24. jún 2021

@janai1 Presne to iste sa stalo na svadbe mojej sestry, našli sme na stole nahryznute mydla 😄

oblecenie99
24. jún 2021

@viktoria276 Keď veľmi chceš, daj čokoládu, J sú také mini svadobné personalozivane, kus za cca 30 centov, toto by nemali ofrflat.. Ja som tiež dlho vyberala a napokon som nič extra nedávala okrem vysluziek (klasika krabička zákuskov a alkohol) a keďže sme mali iba 4 deti na svadbe , skôr bábätká tak im som objednala takých ručne šitých látkových macikov, potešili sa aj deti aj rodicia 🙂 nebola to vysoká položka