Kto vie vyrobiť hryzátko?

alzbeta311
2. nov 2021

Je tu mamička, ktorá by mi vedela vyrobiť takéto hryzátko? Teda chcela by som ich viac, minimalne 4, len s inými menami.

petamich
3. nov 2021

podobne mame od https://www.facebook.com/hryzkajme/ skuste 🙂

andreatytler
3. nov 2021

@alzbeta311 Bud opatrna s podomacky vyrobenou vecou co si dieta dava do ust.
Ja som tak mala snurku na cumel a po par mesiacoch pouzivania sa stipec na tej snurke rozpadol na niekolko casti. Nastastie nie vtedy ked ho mal syn v ustach.

alzbeta311
autor
3. nov 2021

@petamich dakujem velmi pekne ❤
@andreatytler tak to ste mali riadne šťastie, veď by ma porazilo, nedalo sa to reklamovať, vratit, pýtať si naspäť peniaze? Ja by som dala aspon zlu recenziu na výrobok, nech si davaju aj ostatné mamičky pozor

andreatytler
3. nov 2021

@alzbeta311 Hej, bolo to na porazenie... ale ono takych porazkovych momentov bolo a asi aj bude este vela.😀
No ta snurka bola ako darcek z darma pribalena k pizamku co som kupila cez internet, takze s vratenim penazi som sa nenamahala kedze pizamko bolo dobre... a skor som tuto skusenost ponala ako lekciu pre seba, ze ked sa jedna o male dieta, treba kupovat len z overenych zdrojov... najlepsie znackove vyrobky rokmy overene a z velkej predajnej siete. Teraz je hrozne vela vselijakych malych vyrobcov ktori predavaju cez internet a to clovek nevie ci len to tak robia doma na kolene alebo splnaju aj nejake normy.