Kto sa venuje maľovaniu?

2. apr 2022

Ahojte, prosím vás je tu niekto kto sa venuje malovaniu? Potrebujem poradiť nakresliť Portrét- Kto som , aby vystihoval moju nejaku vlastnosť.

lamonita
2. apr 2022

Napíš vlastnost, možno niečo vymyslím 😉 príklad: ak si vášnivá, namaluj sa s červenými vlasmi/ perami. Ak si perfekcionistka,namaluj sa v kubistickom štýle. Ak si šaľena, použi fauvizmus

autor
2. apr 2022

@lamonita ďakujem ti , ze si sa mi ozvala, len to je pre moje dieta-ona to ma maľovať . A už nemám na ňu nervy, vôbec nevie ze ako to ma byt. Tak som chcela poradiť.

lamonita
2. apr 2022

Tak teda nech si povie vlastnost, ktorú tam chce mať namaľovanu... vymyslim vám daco

autor
12. máj 2022

@lamonita ahojte, ozývam sa znovu . Vedela by ste mi poradiť. Potrebujem vymyslieť nwjaký detail a potom to aj namalovat. Proste záverečná práca v ročníku ma byt detail. Ak vás nieco napadne. Diky

lamonita
12. máj 2022

Koľko ma rokov dcéra? A co ma rada? Prve co mi napadlo: detail oka ľudského alebo jej obľúbeného zvieraťa, list napr javorový... pávie pierko... koleso od bicykla, rez ovocia(melón,kiwi alebo iné farebné a zaujimave)

autor
13. máj 2022

@lamonita ma 17 . Oko zevraj nie. Ze to ma byt ešte detailnejšie. Niečo kukneme.