Ahojte, prosím vás je tu niekto kto sa venuje malovaniu? Potrebujem poradiť nakresliť Portrét- Kto som , aby vystihoval moju nejaku vlastnosť.
@lamonita ďakujem ti , ze si sa mi ozvala, len to je pre moje dieta-ona to ma maľovať . A už nemám na ňu nervy, vôbec nevie ze ako to ma byt. Tak som chcela poradiť.
Tak teda nech si povie vlastnost, ktorú tam chce mať namaľovanu... vymyslim vám daco
@lamonita ahojte, ozývam sa znovu . Vedela by ste mi poradiť. Potrebujem vymyslieť nwjaký detail a potom to aj namalovat. Proste záverečná práca v ročníku ma byt detail. Ak vás nieco napadne. Diky
Koľko ma rokov dcéra? A co ma rada? Prve co mi napadlo: detail oka ľudského alebo jej obľúbeného zvieraťa, list napr javorový... pávie pierko... koleso od bicykla, rez ovocia(melón,kiwi alebo iné farebné a zaujimave)
@lamonita ma 17 . Oko zevraj nie. Ze to ma byt ešte detailnejšie. Niečo kukneme.
Napíš vlastnost, možno niečo vymyslím 😉 príklad: ak si vášnivá, namaluj sa s červenými vlasmi/ perami. Ak si perfekcionistka,namaluj sa v kubistickom štýle. Ak si šaľena, použi fauvizmus