Rada by som podporila nejakú zienku ktorú bavi maľovať obrazy- ľudí. Nie take klasické čiernobiele portréty ale skôr take kreslené alebo niečo ako pc grafika ( nevyznám sa v tom neviem ako sa takýto štýl vola)
Chcela by som obraz ale nie od niekoho veľmi známeho kto robí na objednávky a ma toho veľa skôr niekoho koho to veľmi baví ale kreslí si buď pre radosť alebo len tak pre známych. Kto bude vedieť naplniť moju predstavu a nie ako inde že si budem môcť zadať len pár parametrov a nebude to ani nejaké osobne.
Nechcem nič komplikovane myslím že človek ktorý maľuje to zvládne ľavou zadnou 😊 keby som vedela kreslit pravdaže si ho nakreslim sama a neovládam veľmi ani nejaké programy 😃
@barbora0308 tak toto ma naozaj zaujalo určite si pozriem 😍
@barbora0308 a nevieš či aj chodí na tu stránku? Lebo napísala som jej ale ešte nič netuším či to tam ide do nejakého spamu ak si nevšimla náhodou alebo tam chodí sporadicky 😊lebo mi to aj celkom súri ako darček by som to chcela
Napisem ti spravu ☺️
Resp. vidim, az teraz ze si tu anonymne 😅 ... Pisala som jej, ze si ju kontaktovala, myslim, ze sa ti coskoro ozve 😉.
@barbora0308 to som si nevšimla asi som to omylom zaciarkla 😃 ďakujem pekne veď keď tak budem môcť napísať ja tebe keby dačo 😊
Jasne kludne pis ☺️
Viem doporucit sesternicu 😁 najdes ju na FB vid. nizsie. Je ucitelkou kreslenia na sukromnej ANJ skole.