Farbenie saténu

15. sep 2023

Keď si kúpim čiernu farbu na textil, tak nafarbim s nou aj satén?

viestta
15. sep 2023

Ked je saten bavlneny, tak ano, ale kedze sa farbi pri vysokej teplote saten sa ti moze polamat a stratit lesk. Ked nie je bavlneny, tak nie je sanca doma ho zafarbit

maranta_leuconeura
15. sep 2023

Pozri si zlozenie materialu. Saten je siroky pojem, je to satenova vazba, ale materialovo to moze byt bavlna, polyester, hodvab, hocico. Farbu vyberaj podla typu materialu.

autor
15. sep 2023

Ide o baletné piškóty s aliexpresu, dcéra chce saténové, ale problém je v tom, ze majú mať čierne a majú všelijaké farby, ale nie čierne. Čierne majú len baletné špičky a na tie je ešte malá... Takže naozaj netuším, ze co to bude za materiál, ale silno pochybujem, ze bavlna

autor
15. sep 2023

Ale zas pri cene 5e sa to možno oplatí risknut

minenkak
15. sep 2023

Tak to sa ti rozpadne len to namocis

autor
15. sep 2023

@minenkak už sme nejaké veci na vystúpenia odtiaľ objednávali a na počudovanie prežili aj pranie v pracke

vulka
15. sep 2023

Ja by som to riskla. 5€ je fakt super cena oproti 40€. Len či to z tej Čínu nepocestuje 3 mesiace.

autor
15. sep 2023

@vulka keď budu cestovať 3 mesiace, tak bude musieť vydržať 😁
Idem to risknut

vulka
15. sep 2023

A niekde v bazári si nekukla. A inak tam kde chodí trénovať, tam im neponúkajú možnosť kúpiť za výhodnejšie ceny?

autor
16. sep 2023

@vulka ponúkajú im bud 5% alebo 10% zľavu z nákupu z jednej svk stránky, ale ani tam som nenašla to co hľadám, tak som sa uchýlila k aliexpresu