Čomu sa venujete?

alzbettaa
7. feb 2021

Baby čomu sa venujete?? Ja mam 2 deticky ale chcelo by to aj iný zaujem ... Nejaké hobby. Chcela by som cvičenie ale nedá sa pretože som po operácii takze min pol rok cvicit nie. Vy sa čomu venujete??? Predaj kozmetiky?? Alebo nieco vyrabate? Dajte inspiraciu.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thewitch
7. feb 2021

Malujem, kreslím 🙂 a. Je to fajn aj pre malé deťúrence

maryah
7. feb 2021

Šijem, štrikujem, čítam, cvičím, dorábam si školu a chystám sa na kurz... Záleží čo ťa baví 🙂

sima338
7. feb 2021

Ja teda už pracujem, ale inak strašne rada čítam, chodím na prechádzky, počúvam hudbu, píšem ( to je taký relax, keď máš myšlienky a tie píšeš, vždy sa veľmi uvoľním a vždy sa cítim tak lepšie ).

heleninamama
7. feb 2021

@alzbettaa Dcéra objavila v lete čaro ruštiny. V škole má ANJ a NEJ, ale dobrovoľne sa začala učiť aj tento jazyk - najprv sama, potom som jej našla súkromnú učiteľku. A nabehla som na to aj ja. Vrátili sa mi spomienky na ZŠ, hoci osobne som stihla len jeden rok tohto jazyka, ale milovala som ho. Tak sa teraz učíme spolu a snívam o tom, že pôjdeme spolu do Ruska a raz si prečítam ruských klasikov v originály.

janage
7. feb 2021

@alzbettaa skladám puzzle😄 aj deti a občas aj muž sa pridá. To je úplne prečistenie hlavy pre mňa. Takto nejako začíname. A tá radosť keď trafíš ten spravny🙂

sonnenshein
7. feb 2021

Skolim 🙂

lenka_xy
7. feb 2021

Vzdelávam sa, navštevujem kongresy, workshopy, doučujem deti, vysokoškolákom píšem práce, chodím školiť do škôlok a škôl ohľadom správnej dentálnej hygieny, píšem články a fotím pre jeden časopis a zachraňujem túlavé mačky.
A z takých light oddychových aktivít mám rada plávanie, cyklistiku, čítanie kníh, šach, puzzle. 🙂

danusa63
7. feb 2021

Ja rada upratujem 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jannyr
7. feb 2021

@alzbettaa hačkujem hračky, parádny relax

bavlnka92
7. feb 2021

@strapatapupava odkiaľ máš ten nylon? celkom ma to zaujalo 🙂

deti95060810
7. feb 2021

čítanie a beh, prechádzky resp. kratšia turistika s deťmi...

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
7. feb 2021

@lenka_xy ako to vsetko stihas popri detoch? 😲

librarian
7. feb 2021

veľa čítam, mám knižný blog a píšem tiež články o detských knihách pre noviny. kým sa dalo, chodievala som aj do fitka. a to je všetko. viac popri práci, domácnosti a dieťati (aspoň zatiaľ) nestíham. 🙂

midka
7. feb 2021

@alzbettaa taku peknu temu si zalozila 🙂,,, inspirativnu,,, po vsetkych tych tazkych temach,,.... normalne svetielko,,, medzi diskusiami,, tesim sa,,,, a budem sa inspirovat 🙂

diana999
7. feb 2021

Vyrábam kozmetiku😇 @handmade_soap_sk

miselar
7. feb 2021

Veľmi rada maľujem ale teraz nrmma čas na to.... Občas si aspoň niečo pokreslim 🤣

veronice
7. feb 2021

Teraz sa venujem prevazne online praci z domu (upratujem si vlastnu domacnost pisem o tom recenzie a zaeabam na tom 🙂) , za tych 9 mesiacov co to robim som si uz celkom slusny prijem vybudovala (vacsi nez nastupny plat v zamestnani 😁)
No a popri tom obcas vytiahnem sijaci stroj a sijem 🙂 plienkovniky, sponkovniky, dcerke sukne, leginky, pyzamka, chystam sa na mikinu 😁👍 je to skvely relax 🙂 akurat do toho zaucam aj svagrinu 🙂

danusa63
8. feb 2021

@beata_k v pohode prídem 🙂

bavlnka92
8. feb 2021

@strapatapupava to aj ja ale len obyčajné vlnky, nylonové som zatiaľ nevidela 😇

simca06022011
8. feb 2021

Keď nehomeofficujem, nevarim, neriadim... Výšivam, čítam,.... Toto sú posledné drobnosti za januar:

simca06022011
8. feb 2021

Inak aj z Fimo hmoty (polymérova hmota, aj ina značka sa u nás predáva) sa dajú pekne veci tvoriť, to sme s dcérou robili keď bola doma... Prívesky, postavičky, goralky a tak 😁 nasla som to tu: https://www.domestika.org/en/courses/1461-creat...

Inak na tejto stránke je neskutočne veľa kurzov, už len tie uputavky sú inšpirujúce "na vyskúšanie"... Všetko od programovania, fotenia, dizajnu interiérového, a rôzne "craft" kurzy od hackovania, modelovania, šitia po maľovanie všetkým možným... 😂 Ja ked som to začala pozerať tak som rýchlo musela skončiť, toľko času nemam 😁 a keď chce niekto len nudu zabiť, tak antistresove omalovanky 😂

jana_eyre_2
8. feb 2021

Chodím na túry s rodinou, maľujem a čítam.. ale nejako má nebaví už nič...

janage
8. feb 2021

A takto končíme. Ja som sa teraz len k stromu vľavo dostala, zvyšok poskladali deti 😊 Teraz na doma perfektné aj pre ne. Letí doslova pri tom čas.

veronice
10. feb 2021

@simca06022011 naaadherneee 🤗🤗

simca06022011
10. feb 2021

@veronice ďakujem, to sú len také malé rychlovky 😂

llenka014
11. júl 2021

@alzbettaa maste z bylín 🙂