Ahojte...čo doma vyrábate/tvoríte a potom to predávate? Hľadám niečo na voľný čas...okrem šitia 😁 Dajte inšpirácie
Ja som rozmyslala sa naucit robit hackovane hracky len neviem citoma zmysel
.
Ja robím puffy deky, ale robí to už toľko báb, že to nemá moc zmysel. Ako napr aj háčkované hračky. Kamoška to začala robiť asi pred 5-6rokmi, išlo jej to dobre, no už je veľká konkurencia...tak sme začali spolu ponúkať sety, ja urobím deku, a ona k tomu v tej farbe spraví hračku, hrkálku, alebo mojkačika. Je to zaujímavejšie, no aj tak to moc nejde.
Nič :D vo vsetkom je veeeelkaaaa konkurencia a v tom vcom neni velka konkurencia na to treba kopu papierov opravneni atd a nakoniec to aj tak nikto nechce lebo vsetci by vsetko chceli zadarmo
Ja chcem skusit hrnciarstvo. ;)
hackujem, strikujem, sijem, pečiem. vacsinou ale len pre blizke okolie, lebo je to naozaj ako hobby. zarobky z toho dake nie su, vacsinou len na to, aby sa mi vratili naklady + daka flasticka vinka ci cokoladu :D
Kamoska vyrába mydla. Pre dospelých krásne voňavé a pre deti bez arómy + do mydla skryje hračku
No isto by sa len týmto predajom neuzivila. Ma to len ako hobby ktoré ju baví
Tak nepredávam nič,možno skúsim :D Ja vyšívam, lenže keď porátam tu prácu, materiál.. to nik nezaplatí :DD Veď len sada na vyšívanie bez práce stojí aj 20+EUR (ak sa to kupuje osobitne, tak aj viac) a kde su k tomu ešte hodiny-týždne-mesiace práce :D Dnes som pozerala kraslice, vyšívané veci, zaujímali ma ceny.. že 2,5/ks kraslicu klasickú (napríklad), tak to fakt len profíčka čo ich urobí xy za hodinu alebo záložka do knihy vyšívaná 5-8EUR (to som dnes hladala, lebo idem dcére vyrábať) ale tá piplačka za tým čo je :D neviem, či by som si tým chcela privyrábať 🙂
Ak inak chceš nejakú inšpiráciu, skoč na sashe, tam je asi fakt všetko.. potom postupy, návody, vzory na kadečo najdeš na pinterest/youtube. ci vyrabanie kozmetiky, z papiera veci, z textilu... hocico :D Aj z Fimo hmoty sa uzasne veci daju robit...
Pokial neprides s niecim skutocne originalnym, tak budes rada ak vobec material zaplatis. Jednak teraz ludia nemaju moc penazi a radsej kupia body za 2e v pepco nez za 10e handmade. To iste hracky. A ak niekto vyraba alebo chysta nieco originalne co na trhu chyba, urcite ti to len tak nezdeli.
ak si v niecom fakt dobra a budes to robit dost dlho, aby ta zaregistrovalo okolie a budes tomu venovat cas (propagacia, reklama, fotky, instagram, facebook), tak to pojde a mozes sa tym ja uzivit ;)
@oliviakatka dobrý deň. Aj ja by som sa rada naučila macramé. Akú šnúrku ste si kúpila a kde. Ďakujem za odpoveď
Pozrite sashe. Tam je podľa počtu predaných kusov u najobľúbenejších predajcov hneď vidieť, čo letí. Ale je to aj o marketingu. Dosť predáva aj fotka
@basska_b to nezabere odkukat u niekoho ze co leti podla poctu predanych...problem v tom je ten ze je to vacsinou o fotkach nez o vyrobkoch, tie sa dostanu do kolekcii a vykladov a zas blinduju admini sami sebe do vyberov podla cien vacsinou, to je dovod napr preco nemenovany sperkari so zlstymi obruckami su nonstop na titulkach lebo vysoke ceny rovnaju sa slusne provizie ked sa to vykrati poctom predanych tak ma sashe zastupenie slusny obrat vycucany z takychto provizii
@judar tak myslim, ze to tam maju aj ako platenu reklamu... nie len ze adminy vyberu. VEla krat je to tak, aj PR clanky, aj rozne rozhovory.. to malo kto vie, ze v novinach o super podnikatelovi sa docitaju, nie preto, ze je taky super, ale preto, ze si to dobre zaplatil a urobil si reklamu :D a velakrat este aj ten clanok sam napise.
@simca06022011 platenu reklamu maju stylom zdielania na fb ale to vyuzivaju ti menej znamejsi co nemaju vysoke predaje...ti co maju vysoke predaje su furt na titulkach aj bez platenia si za nieco mimo reklamy ....toe rozhovory atd to je pomimo tie nema 90% tych co su na titulkach neustale
@moskvanova prečo to tu stále každému vnucuješ, keď uz ti admini vysvetlili že to tu ponúkať nesmieš?
@moskvanova nehnevaj sa, ale znie to ako cista reklama
@ofzuza tak to ma mrzí. Písala som o téme tohto vlákna s názvom "Čo doma vyrábate a potom predávate?" Nechápem, čo presne som urobila zle? Asi tu nie je rovnaký meter na všetkých.
@moskvanova staci napisat vyrabam to a to a nie tu spravit reklamu jak na teleshope 😉
@ofzuza Ahá, takže napísať viac ako jednu vetu sa tu nesmie? Mažem svoj príspevok radšej, lebo sa mi zdá, že tu začína šikanovanie.
@moskvanova to nie je ziadna sikana. Porusila si pravidla. "len za 1,50" - to nie je o pochvaleni sa
@ofzuza máš pravdu, prepáč, nabudúce zaplatím aj poštovné,však čo. Už píšem o vrátenie poplatku,čo som včera aj dnes zaplatila a nechcem tu už byť a podporovať vás. Chýbať vám tu nebudem, ako sa píše v "pravidlách".
@moskvanova ale ake postovne ked sa len chvalis a nic nepredavas, nerobis si reklamu? 🤔
@ofzuza čítanie s porozumením nie je asi tvoja silná stránka
pripnem sa, ak nevadí 🙂