Ako si urobím ryšavú farbu na vlasy?

nataly0
19. jún 2020

Ahojte.. už dlhší čas chcem úst na ryšvú farbu, ale chcela by dom si to spraviť sama.... Neviete mi poradiť, či je dobré kúpiť si peroxid alebo niečo iné a nafarbiť to? Poraďte prosím

kiki68
19. jún 2020

@nataly0 chod ku kadernicke. Inak si znicis vlasy. Ja nosim rysavu, take ze ombré red a orange. Sama by som do toho netukla

zaba21
20. jún 2020

@nataly0
Mám dobré skúsenosti s farbou L'Oréal Preferencie Mango 74, farbila som si sama. Pracuje sa s ňou veľmi dobre a chytila mi dobre aj na tmavšie vlasy.

https://m.heureka.sk/farby-na-vlasy/l-oreal-fer...

blabla22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baluinka
20. jún 2020

Ak nemáš moc tmavé vlasy a nechceš si ich zničiť experimentovaním doma s peroxidom,možno by som na tvojom mieste skúsila hennu 🙂 to je prírodná farba a originál farbí vlasy na ryšavo/medeno (dajú sa ale kúpiť henny blonďavé,ryšavé,hnedé..) ak chceš zvýrazniť ryšavú farbu,sama si tam primiešaš prírodné veci ako citrón,kurkumu,červenú papriku...a výsledok fakt stojí za to,pozri si o tom niečo na internete 🙂

makitka1
17. mar 2022

@nataly0 prv blond me daj do googlu správne pomery naštuduj si 🙂 odfarbit a potom tadaa rysava podľa toho akú farbu chceš 🙂 milión odtieňov naj bola kallos keďže ja mám rada intenzitu , ale v poho bola aj wella 🙂 najlepšie je objednanávat na nete