Ahojte, chcela by som si trocha vynovit satnik. Od kabeliek az po odevy. Chcela by som podporit slovensku tvorbu, ale jedine co poznam je petra toth a lubive. Existuje nejaky portal kt zdruzuje slovenskych tvorcov kde by som si mohla pozriet co kto robi, alebo mi viete dat nejaky typ na tvorcu kt sa vam paci? Dakujem pekne 😊
@juliacenc. Mile.sk, rivica, romade, Dajana Rodriguez, slovenka
ja mam krasnu suknu z miestni.sk tato stranka ma.prave slovenskych tvorcov 🙂
Super slovenská a v poslednej dobe celkom stúpajúca značka je Dajana Rodriguez, má krásne kabelky 🙂 a ak by mal niekto naozaj záujem, tak aj DARUJEM 70€ zľavový poukaz na nákup kabeliek u DAJANY RODRIGUEZ + jej DR diár k tomu (potom z odmien), ak ho naozaj využijete. 🙂
Stačí mi napísať správu.
Kupón platí do 14.4.2024.
Odporúčam jeejdesign, gust linen mi napadá tiež, nezmok bundy, yoginess veci na cvičenie ☺️🙏🏼
@simi_hankova to odkial vsetky mate tie zlavove kupony na kabelky? Z kazdej strany to niekto ponuka-daruje..
@simulienka2207 Firma rozdávala pred Vianocami ešte, ale mne jeden ako kompenzáciu nedávno vrátili a obnovili platnosť až do 14.4.2024 🙂
@juliacenc ja mám kabelku, kabat a topy od slovenskej značky Nehera, kozmetiku od Envy a Facederma, košele z Ozeta, nejaké retro veci z Makyty, pár kúskov od Petry Weingart, Novesta tenisky 🙂 Odporúčam všetko.
Sashe