Ako môžem podporiť slovenskú tvorbu?

juliacenc
14. mar 2024

Ahojte, chcela by som si trocha vynovit satnik. Od kabeliek az po odevy. Chcela by som podporit slovensku tvorbu, ale jedine co poznam je petra toth a lubive. Existuje nejaky portal kt zdruzuje slovenskych tvorcov kde by som si mohla pozriet co kto robi, alebo mi viete dat nejaky typ na tvorcu kt sa vam paci? Dakujem pekne 😊

1ryba
14. mar 2024

Sashe

kukuk29
14. mar 2024

@juliacenc - skus pozriet aj Vtáčatko - maju pekne lanove kusky ,Pohan.. vela ich je

lucinddas
14. mar 2024

@juliacenc. Mile.sk, rivica, romade, Dajana Rodriguez, slovenka

otazka1
14. mar 2024

Pridaj sa sem,okrem dostupnejsej ceny máš aj inšpiráciu na začiatok aspoň

missviolet
14. mar 2024

ja mam krasnu suknu z miestni.sk tato stranka ma.prave slovenskych tvorcov 🙂

simi_hankova
31. mar 2024

Super slovenská a v poslednej dobe celkom stúpajúca značka je Dajana Rodriguez, má krásne kabelky 🙂 a ak by mal niekto naozaj záujem, tak aj DARUJEM 70€ zľavový poukaz na nákup kabeliek u DAJANY RODRIGUEZ + jej DR diár k tomu (potom z odmien), ak ho naozaj využijete. 🙂
Stačí mi napísať správu.
Kupón platí do 14.4.2024.

andrea2323
31. mar 2024

Odporúčam jeejdesign, gust linen mi napadá tiež, nezmok bundy, yoginess veci na cvičenie ☺️🙏🏼

simulienka2207
31. mar 2024

@simi_hankova to odkial vsetky mate tie zlavove kupony na kabelky? Z kazdej strany to niekto ponuka-daruje..

simi_hankova
1. apr 2024

@simulienka2207 Firma rozdávala pred Vianocami ešte, ale mne jeden ako kompenzáciu nedávno vrátili a obnovili platnosť až do 14.4.2024 🙂

mrs_potato
1. apr 2024

@juliacenc ja mám kabelku, kabat a topy od slovenskej značky Nehera, kozmetiku od Envy a Facederma, košele z Ozeta, nejaké retro veci z Makyty, pár kúskov od Petry Weingart, Novesta tenisky 🙂 Odporúčam všetko.