Aké využitie môžu mať nádobky z pracích kapsúl?

19. feb 2021

Tie co pouzivate na pranie kapsule tak tie nadobky v ktorych su kapsule vyhadzujete? 😃 podla mna je to škoda ze ci nemate nejake triky na co vyuzit 😃

moonlight1210
19. feb 2021

ja mam jednu a v tej skladujem pod umyvadlom tablety do umyvacky. Mam Jar a tie sa predavaju v tom zatvaracom vrecku, co mi nevyhovovalo. Takze ich vzdy presypem do tej nadoby. je to pohodlnejsie.

gir
19. feb 2021

Muž si tam odkladá šrubky, klince a pod.

pipina00
19. feb 2021

Keďže som veľký puntičkár ja v nich mám štipce na prádlo rozdelené podľa veľkosti😂😂😂

majuska161
19. feb 2021

Deti v nich maju pexesa, karty, puzzle...

rikarika
19. feb 2021

Aj ja som do nich vselico skladovala ale na caste otvaranie-zatvaranie su nekvalitne.

natalienka12
19. feb 2021

škoda???? vyhadzujem do plastov, sú maximálne otrasné, lebo majú tú detskú poistku takže sa zle otvárajú a zatvárajú

simca06022011
19. feb 2021

podla toho ktore, ak su dobre, mam v nich somarinky na vyrabanie, foliu stiahnem dole a tak, ale to otvaranie zatvaranie nevydrzi, cize fakt nieco co raz za cas treba, netreba aby to bolo "riadne zavrete"...

hettinka
19. feb 2021

Toez v nich mám tablety do umývačky riadu a tiež tablety na vodný kameň do pracky. Manžel ich pár má na skladovanie svojich elektrikarskych veci. Ja v nich mám nejaké veci na šitie.
A snažím sa kupovať kapsule vo vrecku a dopĺňam do krabicky.

333levica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz