Žienky čo rady robíte vo voľnom čase aké máte koníčky? 🙂 hľadám niečo nové čo som ešte neskúsila 🙂
Šijem patchwork, tašky (kabelky, peňaženky), pletiem, vyšívam, renovujem nábytok (farby, čalúnenie). Mala by som sa vrátiť aj k paličkovaniu
ja sa hram s vlnou pradiem na kolovratku
🙂
Pred materskou som hackovala, vyrabala pohladnice pomocou peciatok a raznic, teraz na to nemam cas. Ale do buducna by som sa chcela naucit sit.
@zuzkalujza to je zaujimave. Mozes sem dat prosim aj nejake foto svojich vyrobkov?
Ja som sa venovala scrapbookingu. Čiže vytvárala som fotoalbumy, avšak také špeciálne - so skladačkami či nejakými priečinkami. Úžasne sa tam dalo vyhrať.
Ale ako mám dievčatá, tak na to nemám čas. Dlho som vytvárala jednu stranu, nie to ešte album.
Druhej dcérke som ho ešte ani nezačala robiť.
( Foto na také male vysvetlenie, že čo asi je ).
Ale inak mám rada šport. Amatérsky zjazdujem na bicykli z tunajších hôr. Ale fakt amatérsky. Bojím sa že sa zabijem 😁😆
Ale dava mi to slobodu. Na chvíľku zabúdam ze mam doma deti... 🙈😁
@belllinka Pozri na FB Zuzana Díte, tam mám nejaké, ale už som tam dlhšie nič nedávala, robím to už len ako hobby 🙂
píšem poviedky ...ak je múza 😁
zbieram stary porcelan, starozitne sklo, chodim na burzy po nejake zaujimave kusky
Uplne ma dostalo lepenie podpaliniek kuk moj album
@sheerryy ja maľujem, teda presnejšie vyrábam drevené bytové dekorácie, robím si to všetko sama, aj drevo si narežem, obrúsim a tak.... je to taký relax pre mňa 🙂