Ahojte. Do ktorej zakladnej skoly by ste dieta v Puchove dali a preco? A naopak, do ktorej by ste ho urcite nedali a preco? Vdaka za reakcie ;)
@alena3467 Dakujem za rozsiahlu odpoved 🌸 A v com konkretne sa ta Komenskeho skola pohorsila? Nad cirkevnou som nepremyslala.
Môj syn chodí na Komenského a chváli si, chodí vlastne do hokejovej triedy a majú upravený rozvrh kvôli tréningom, triedna učiteľka je super.. Stravu si pochvaľuje tiež veľmi.. Je to individuálne, tam kde sú protivné a arogantné deti medzi sebou tak tam je zlé "ovzdušie" ale za to škola nemôže, ale skôr výchova rodičov, škola nemá za účel deti vychovávať... Aspoň za mňa toľko..
Jednoznačne Gorazdova. Chodili sme tam aj my,teraz tam mám deti. Perfektný učiteľský kolektív,prístup k deťom 100%, výborné formy vyučovania,deti sa mi do školy vždy tešili. Čo sa týka stravy,tiež je tam perfektná jedáleň,vždy im chutí,chodievajú aj na dupľu,milé pani kuchárky. Zároveň aj družina,kde deti majú super aktivity čo je tiež plus. Na druhom stupni možnosť športovej triedy kde decká naozaj makajú. Som napzaj rada, že som sa rozhodla pre Gorazdovu a nemenili by sme. My sme ešte uvažovali nad Mládežníckou, to bola druhá voľba. Kedysi bolo fajn aj Komenského,ale čo počúvam,išli dosť dole vodou,takže tam nie. Určite by som nedala na Cirkevnú,známy tam majú deti a celkovo som nepočula jedného pekného slova. A to ste sa síce nepýtali,ale zároveň by som spomenula, že v piatok ročníku by som veľmi zvážila aj naše gymnázium,ktoré je tiež perfektné. A pokiaľ sú na to peniažky,prípadne má dieťa dobré známky,určite by som počkala do 7 ročníka a dieťa dala na Kostka školu,kam od nás z PU chodí školský autobus.