Ahojte prosim vás ktorú škôlku v Púchove by ste odporučili alebo ktorú neodporucili ? 🙂 cirkevná, mládežnícka, chmelinec 🙂
@nina0412 lienka plna volala som tam nedavno
@leovamaminka a požiarna tam som chodila aj ja tam to bolo krásne 😇 ale myslím tu bez toho draka
@nina0412 ja dávam žiadosti do škôlok aj mimo Pu nakolko si treba uvedomit že nabrali počas roka veľa ukrajinských deti za ktoré mesto obec dostalo dotáciu 200€ a škôlky sa nenafuknu ako my bolo povedané.takze môj názor podajte si viac prihlášok.
viete mi aj poradiť, ako to teraz v škôlkach funguje s prihlaskami? Malý bude mať 2. Mam začať riešiť prihlášku už teraz na budúci rok? Alebo berú prihlášky iba na nasledujúci rok?
@ykanuska prihlášky sa dávajú v maji a vždy aktuálna takze neni treba podľa mna aby si to riešila teraz lebo čo som dávala minuly rok neplatila musela som dať novú
@leovamaminka ďakujem krásne za odpoved🙂 chcela som vedieť, pretože keď sestra dávala pred 15 rokmi malú do škôlky v PU, tak sa dávali prihlášky dopredu. Niekto dával už keď sa dieťa narodilo. 😂 Teda neviem ci to tak bolo vo všetkých škôlkach, ale určite aspoň v niektorých.
@luuvr nám nezobrali ani do jednej v Púchove že plne stavy
@luuvr lienka škôlka