Ahojte kde ste si kupovali/dali robit sedačku? Do obývačky?
Nemáte tip na nejakú šikovní firmu alebo obchod?
Kľudne pridajte fotku ak máte 🙂))
@deti95060810 a doviezli vam ju domov? 🙂) aj by ste boli ochotní poslať fotku? Tej sedačky? Nie kozennu mame teraz takú už nechceme
my zas sme chceli koženú... 🙄
@deti95060810 Jaj takze nemáte od nich sedačku? Nakoniec? 🙂
@deti95060810 keď píšete že nerobia take ..
Aj my máme z nabytok4you, naozaj kvalita...ak chcete presne na centimetre na mieru, ešte odporúčam z fcb Natali Krajčík. Od nich sme objednávali 2 ks do školy... 👍
dosť často majú akciu doprava zadarmo... tuším im skončila len asi pred týždňom... ale neboj, o chvíľu bude zas...
nie nemáme... ale výber majú slušný.
ešte pozri Phase Žilina - aj tam majú pekné ...
nepíšeš odkiaľ si , tak nepôjdeš kvôli sedačke cez pol SK
odporucam firmu Fines
@rastika tedaaa tak sú asi ozaj dobrí 🙂) dohodnem sa s rodinou a asi si spravime vylet do Prievidze. A vy máte odtiaľ sedačku? Fotku asi nepridáte? Len pre inšpiráciu 😄
Keď sme od nich objednávali, ešte nemali kamenný obchod. Tak iba cez internet sme vybrali. Ale isto sa oplatí najprv vyskúšať, teraz majú rôzne tvrdosti výplne, kopu látok.
Ja neodporúčam Fines, mamina kupovala sedacku ani nie pred rokom a ide stvrtykrat reklamovat. My mame zo Zarpa a som uplne najviac spokojna 👍
My máme tiež z nabytok4you. Máme ju 4 mesiace, zatiaľ spokojnosť. Dodanie je dlhšie, čakali sme 12 týždňov. Vedia nakonfigurovať podľa potreby, my sme si pridávali jeden sedák navyše. Boli sme vyberať priamo v predajni, majú tam väčší výber látok, ako na stránke. Milá predavačka, poradí vo všetkom. Výhoda, že si vyskúšaš tvrdosť molitanu. Na googli je kopu recenzií a fotiek sedačiek od zákazníkov. Majú výhodnejšiu cenu, vyrábajú v Poľsku.
Mame sedacku už 8 rokov z nabytok4you. Vtedy sa dalo objednať len cez eshop, obchod nemali (detaily sme dohodli telefonicky/mailom). Sedačka je nevysedena, ako nová. Dovoz bol vtedy do týždňa.
posteliptov.sk
Milenium, mame a je top
Bianca nabytok
My máme od Paspol. Sme spokojní.
V Púchove máš novootvorenu predajňu pri plavárni. Je to poliak a robí na mieru. Ja som so sedačkou od neho spokojná
@kyra311 nemôžete pridať foto sedačky ? 🙂) dalujem za tip
Aktuálne sa mi nedá nie som doma a v mobile nemám. Ale ak chcete pozrite si na FB - sedačky na mieru -nabytok ziemla
Prievidza ...
https://nabytok4you.sk/
boli sme tam osobne, veľmi ochotní. robia rôzne, najlepšie posedieť a vybrať. inak výber super.
len ak chceš koženú tak takú nerobia ....