Opravár práčky

31. jan 2024

Pokazila sa mi práčka viete o niekom kto by ju opravil?

martinmmartin
31. jan 2024

Prijazd+ Diagnoza+ odjazd+ objednanie nahradnych dielov+ prijazd+oprava+ odjazd = nova pracka dnes z obchodu a este si za usetrene prachy kupis veceru

mantilka
31. jan 2024

Pracku uz malokto dava opravovat....je to draha zalezitost a nakoniec povie, ze sa neoplati a zaplatis za vyjazd... Pozri si funkcie praciek potom Heureka.sk presny typ pracky a vyberies obchod s najnizsou cenou....dokonca ti odveyu aj staru zadarmo.

bibina32
31. jan 2024

Skús napísať do skupiny Považská Bystrica.

autor
31. jan 2024

Asi odišiel bubon, pracka robi všetko ale bubon sa netočí

autor
31. jan 2024

Asi by som predsalen vyskúšala toho opravára …..

sterea
31. jan 2024

Pravdepodobne ti odišli ložiská, ak je to staršia práčka dabsa to pomerne lacno opraviť, ak novšia tam sú už ložiská zalisované v bubne, tam sa oprava asi neoplatí.

autor
31. jan 2024

Mame tuto asi 4 roky

sterea
31. jan 2024

Nie som opravár, ale v tomto type praciek by mali byť ložiská zalisované. Však zavolaj opravárovi a opýtaj sa na cenu a hneď budeš vedieť či sa ti to oplatí.

tundra
1. feb 2024

Ak sa netoci bubon,utrhol sa klinovy remen.10.min roboty.

autor
1. feb 2024

@tundra a viete o niekom kto to vie spraviť?

tundra
1. feb 2024

Zijem vo Svajciarsku,je to moja domienka,ze by to mohol byt remen.Nedavno som mal otvorenu pracku,boli povolene zavazia.Dotiahol som a problem vyrieseny.U rodicov bol kedysi p.Kubica z Dubnice.Skuste vyguglit niekoho blizsie.Z Dubnice bude doprava asi draha.

simca06022011
1. feb 2024

asi som divna, ale davam si opravovat pracku :DDD a nie novu taku veru za opravu nemam:D

simca06022011
1. feb 2024

sup google servis pracok puchov, vysmari ti cely zoznam a zavolas

zuzuliennka1
1. feb 2024

tato pracka nie je nahodou este v zaruke? (moja ma 10r zaruku, na nalepke nalepene na pracke) zavolaj do servisu

lulu0123
1. feb 2024

Google a volat.Dobry opravar ti vie povedat aka moze byt vada a kolko to bude stat.Nam sa minuly tyzden pokazila chladnicka.My davame vsetko opravovat.Na co tvorit nove a nove odpady, ked sa da vec jednoducho opravit a este bude sluzit niekolko rokov.Naozaj nerozumiem tejto novej mode vsetko co aa pokazi hned vymenit.