Dobrý deň, zvažujem odchod od tejto pani doktorky, skrz veci, ktoré som na ňu počula za posledné obdobie. Pred 3 rokmi som s ňou bola veľmi spokojná. Prosím máte s ňou niekto aktuálne skúsenosti? Pozitívne, negatívne? Ďakujem za každú jednu, ktorá mi pomôže v rozhodovaní sa.
@avery95 a môžem sa spýtať čo spravila? ..my by sme s manželom chceli bábätko, preto uvažujem či ju zmeniť alebo nie 🤔 lebo ak otehotniem tak už budem musieť ostať u nej
Dobrý deň, čo sa stalo ak sa môžem spýtať? Ja som práve zvažovala, že k nej prestúpim. Ďakujem.
dobry den, aj ja zvazujem odchod po porode. som 38+5tt vcera som bola na poradni a spravila mi hamiltonov hmat bez toho aby ma vopred upozornila alebo sa ma spytala ci s tym vobec suhlasim. toto iste sa stalo znamej ze po 38tt jej ho spravila taktiez bez toho aby jej nieco povedala. z mojho pohladu ako prvorodicky to bolo velmi neprofesionalne, aby mi nieco taketo spravila bez mojho suhlasu. termin mam 6.12. a chcela som cakat az do decembra ale teraz mi odteka hlienova zatka a bolesti mam neustale odkedy som odisla z poradne. za mna dalsie tehotenstvo 100% nie, takze ak by ste mi vedeli po pripade poradit nejaku inu gynekologicku budem velmi rada. dakujem
@vanesa0920 ja teraz ako čítam vaše komentáre zisťujem, že to spravila aj mne. Ako doktorka je veľmi milá a nemám s nou problém. Ale toto isté mi spravila na predposlednej poradni. Bolestivé vyšetrenie, povedala že to nie je na vyvolanie pôrodu ale prípravu pôrodných ciest alebo niečo na ten štýl. Odvtedy som mala bolesti ako pri menštruácii a o dva dni mi odtiekla voda. Skoro dva týždne pred termínom. 😢 Stále som mala tušáka, že to privolalo ten pôrod skôr ako malo.
@vanesa0920
@babu1991
Tak vidím, že hamiltona robí rad za radom každému. Naozaj nechápem, čo z toho má. Ja som tak veľmi dúfala, že si bábätko vyberie kedy sa narodí samé a ona toto spravila. Doteraz je mi z toho smutno a hnevám sa na seba, že som ju nezastavila.
Myslím, že to by bolo aj na nejaký podnet, ale asi by sme to nevedeli dokázať...
@avery95 @babu1991 ako som pisala 38+4tt mi spravila hamiltona (utorok) streda cely den bolesti stvrtok to iste lenze o druhej mi odtiekla plodova a porod sa skoncil akutnou sekciou. tiez som si vycitala ze som ju nezastavila alebo jej aspon nieco nepovedala. po porode som nebola vyse dna s malou kedze som porodila v piatok v noci a cely den som lezala na pooperacke a az v sobotu rano ma previezli na porodne. prve noci som cele preplakala, prisla som domov a to iste. strasne som si to cele vycitala. aj teraz ked sa nad tym zamyslim tak si viem poplakat..
@vanesa0920 @avery95 to je hrozné, ja som ani nevedela čo za vyšetrenie mi vlastne robí, tiež v 38. týždni. A tiež mi odtiekla voda a žiadne kontrakcie, na druhý deň mi už museli dať vyvolávačku, malého som tlačila skoro 2 hodiny až kým ma nenastrihli. On zjavne nebol pripravený prísť ešte na svet. A bol veľmi nespokojný, uplakaný, nepoložiteľný, prvé dva mesiace. Teraz už je to zlatíčko, ale tiež ma veľmi mrzí, že sa to stalo takto nasilu, proti prírode. Nechápem za akým účelom to robí. Ja som našťastie rodila na Vsetíne a tam mali top prístup, tak aspoň že to.
@vanesa0920
@babu1991 och to ma mrzí, úplne vám rozumiem 😔 ale aspoň vieme, že v tom nie sme samé, nie je to naša chyba... chyba je v nej, že vôbec takéto niečo robí a asi si ani neuvedomuje, čo tým spôsobuje. Teraz ešte viac rozmýšľam, že od nej odídem
Aj ja som s ňou bola spokojná, ale tiež som zvažovala odchod, keďže spravila niečo čo nemala..no naozaj neviem kto by bol lepšia voľba a našťastie ju teraz nepotrebujem 🤷♀️