Maminky a detičky z Púchova a okolia

janicka11
8. mar 2012

🙂 😉 ahojte som mladá mamička a mám dcérku skoro 2 ročnú.Bývam v nedalekej dedinke od Púchova.Rada si pokecám s maminkami alebo poprípade nadviažem nové kamarátstva ja a aj moja Vikuška 😀 😀 😝 😉

swety1
10. dec 2012

Ahoj hladas este niekoho v okoli Puchova?

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Ahoj,tak ja sa stále rada zoznámim s niekým novým,a s detičkami 😀 😀

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 KUkám,ty si z Malaciek?Tam mi býva segra,často tam chodíme. 😎

swety1
10. dec 2012

My sa ideme stahovat z Malaciek do Kosece ....takze hladam si niekoho tam ..aha ja pochadzam z malaciek manzela mam od Puchova

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Takto je radikálna zmena asi,že?Mne segra býva kusok od Malaciek,Závod dedinka poznáš?A Košeca je kusok od Pu,Ja tiež niesom priamo v Pu ale v dedinke za Pu ale máme to kusok a dobre sa nám tu býva,Budete bývať sami v dome?či?

swety1
10. dec 2012

Jasne poznam ja pochadzam priamo z centra malaciek ..manzel pracuje v Matadore tak odchadzame do domceka do Kosece a chodila som predtym aj do MC puchove aj v belusi.. my sme s manzelom a malym boli len na pol rok v MA

swety1
10. dec 2012

@janicka11 ano budmee sami na domceku tak sa tesim!!!uvidime. ja som dost akcna stale s malym niekde neusedim doma..teraz sa staram tu o 2 deti plus nase a to hladam si aj tam v okoli mam rada adrenalin a tak...

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 hmmm,tak budete sami bude to super

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 aha tak ste bývali v malackách priamo.a odkial pochádzaš?máte tu aj rodinku neaku?

swety1
10. dec 2012

@janicka11 jasne super tesime sa !!! ja beham bez tyzden do MC v okoli tu som v MA mala aj este teraz mam deti... a ty ako chodis niekde???kde presne byvate?

swety1
10. dec 2012

@janicka11 ja som z Malaciek a manzel je z Mojtina... my sme predtym byvali na mojtine odisl manzel aj my za pracou na pol rok a potom sa manzel vratil spat do Matadoru tak po novom roku idmeee spat aj my ...

janicka11
autor
10. dec 2012

no my bývame na dedine Lazy sa to volá 🙂 je to 15min,autom od pu.máme dom,dvor super. 😉 a jasné chodila som aj ja do centra s detmi,ale s kamoškou ta už pracuje teraz nemám s kým...tak tam nechodím...KUkám že aj podobne staré deti by sme mali.Aj vekovo sme mladunké. 😉

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Aha poznám tu dedinu,to už je teda taký menší zapadákov,ak sa neurazíš,malo spojov,busov,všetko. 😔 A nerozmýšlali ste že si nájde manžel prácu tam v Ma?Alebo?Predsa len kusok od Ba lepší plat aj všteko

swety1
10. dec 2012

ja sa neurazim ja na mojtine by som uz zit nemohla ... ja z malaciek na mojtin to nie ...to sa neda zvyknut preto som stale behala z malym hore dole a stale niekde ..a co najmenej casu na mojtine..

swety1
10. dec 2012

@janicka11 ja som chodila aj do puchova aj do beluse aj neskorej aj do Dubnice a teraz po novm roku chcem zase behat...

swety1
10. dec 2012

@janicka11 Lazy poznam ..

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Aha,a akože teraz trošku som mimo obraz?Prečo beháš?Chceš deti opatrovať či?No lebo tu velký zaujem o to neni,tiež som chcela,ale nidke nič,

swety1
10. dec 2012

@janicka11 jasne mne sa velmi tazko bude po novom roku odchadzat zase spat... malo ludi tam poznam ale najde sa niekto ja nieco podniknem .-.najdem si mozno nejake 2 deti na opatrovanie a mam vyplneny cas pre maleho a seba... proste potrebujem stale adrenalim ... a maly tiez musi stale nieco robit a tak...vsak sa mozeme stretnut..vidim ze cakate babatko..gratujemee..aj my planujememe uz davnejsie ale zatim niiccc verim ze sa podari prechadzat z materskej do materskej....tebe kde manzel pracuje??

swety1
10. dec 2012

@janicka11 vsak to hej dost je o to zaujem aj v Malackach bol velky zaujem ale nasla som si v pohode 2 deticky a je super.. maly miluje deti okolo seba... do konca roku to robim potom si nieco verim ze najdem aj v koseciiii....

swety1
10. dec 2012

@janicka11 ano chcem opatrovat deti je to pre deti super...zahraju sa robim im program aj nieco si zarobim a tak..ale je to hlavne pre maleho nech nie je sam!!

swety1
10. dec 2012

@janicka11 poviem ti ze je dost zaujem len sa o tom nehovoriiiii!!!! hladaju ale po znamosti. ja som si dala inzeraty a ozvali sa mi na to !!!! ale pri MA alebo BA je toho velmi vela

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 No hej,ale ja len hovorím z vlastnej skusenosti že tu o to zaujem nieje žaidny.Nije to tu také ako vo vačšom meste to už viem dávno,čím si ozaj blyžšie Ba tak je to lepšie..

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Ved ja ti hovorím že v MA a v BA je oto velký zaujem!!!To viem.Ale hovorím že tu oto zaujem velký neni!!Tod všteko,A šak sam auvidíš,Sama som zhánala rok,a nič vykašlala som sa na to.

swety1
10. dec 2012

@janicka11 manzel isiel preto spat lebo ho zobrali do Matadoru jemu sa moc v MA nepacilo ..mne zase ano ale prisposobila som sa aj ked tazko ale predsa..ale ani v BA nie je moc prace... vsetko beru ludi z vychodu..

swety1
10. dec 2012

@janicka11 vsak opatrovanie je o stasti treba si dat inzeraty na net potom aj pytat sa a tak...vsak uvidim aj ja ako co bude...

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Hmm,,ja keby teda sme v BA alebo tam niekde tak už ma odtial nikto nedostane 😒

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Ved som ti hovorila inzerat som mala vyše roka nič a známa taktiež a nič,Ale tak uvidíš sama.

swety1
10. dec 2012

@janicka11 je to tak ale ked nemas nejaky byt alebo dom tu ...fakt su strasne drahe tu nehnutelnosti ...a hypoteku si zobrat do 60 tky je fakt masakerrr !!!!! tak uvidime co ako bude este...... ak budem cakat druhe tak budem oddychovat a tak. teraz ked est necakame tak si uzivam maleho o to viac!

swety1
10. dec 2012

@janicka11 to som si povedala aj ja ...ale manzela to taha stale hore tak som povolila a idmee hore ... uvidime vzdy sa da odist prec . uvidime zalezi od manzelovi pracea tak. matador sa zda stala praca uvidi dokedy

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Presne tak len si užívaj,,No šak hej,ale kým ti manžel nezarába aspon 2000€ tak nemáš šancu len tak sama našetriť na rodinný dom..To proste nejde