🙂 😉 ahojte som mladá mamička a mám dcérku skoro 2 ročnú.Bývam v nedalekej dedinke od Púchova.Rada si pokecám s maminkami alebo poprípade nadviažem nové kamarátstva ja a aj moja Vikuška 😀 😀 😝 😉
My sa ideme stahovat z Malaciek do Kosece ....takze hladam si niekoho tam ..aha ja pochadzam z malaciek manzela mam od Puchova
Jasne poznam ja pochadzam priamo z centra malaciek ..manzel pracuje v Matadore tak odchadzame do domceka do Kosece a chodila som predtym aj do MC puchove aj v belusi.. my sme s manzelom a malym boli len na pol rok v MA
no my bývame na dedine Lazy sa to volá 🙂 je to 15min,autom od pu.máme dom,dvor super. 😉 a jasné chodila som aj ja do centra s detmi,ale s kamoškou ta už pracuje teraz nemám s kým...tak tam nechodím...KUkám že aj podobne staré deti by sme mali.Aj vekovo sme mladunké. 😉
ja sa neurazim ja na mojtine by som uz zit nemohla ... ja z malaciek na mojtin to nie ...to sa neda zvyknut preto som stale behala z malym hore dole a stale niekde ..a co najmenej casu na mojtine..
@janicka11 jasne mne sa velmi tazko bude po novom roku odchadzat zase spat... malo ludi tam poznam ale najde sa niekto ja nieco podniknem .-.najdem si mozno nejake 2 deti na opatrovanie a mam vyplneny cas pre maleho a seba... proste potrebujem stale adrenalim ... a maly tiez musi stale nieco robit a tak...vsak sa mozeme stretnut..vidim ze cakate babatko..gratujemee..aj my planujememe uz davnejsie ale zatim niiccc verim ze sa podari prechadzat z materskej do materskej....tebe kde manzel pracuje??
@janicka11 je to tak ale ked nemas nejaky byt alebo dom tu ...fakt su strasne drahe tu nehnutelnosti ...a hypoteku si zobrat do 60 tky je fakt masakerrr !!!!! tak uvidime co ako bude este...... ak budem cakat druhe tak budem oddychovat a tak. teraz ked est necakame tak si uzivam maleho o to viac!
Ahoj hladas este niekoho v okoli Puchova?