Prosím neviete nemáte skúsenosti ako je s tými časenkami, ktoré sa rozdávajú skoro ráno? Chystáme sa tam s malým dieťaťom, tak ak pôjde ráno manžel po časenku, kedy asi cca prídeme potom na rad...ide to tam rýchlo, či sa čaká aj pol dňa ďakujem za info
@natallys a niekoho iného nevieš odporučiť?
Potom už asi len Sliacka, ale to je rovnaké zlo, si myslím 🙂 Nechcem ohovárať alebo čo, ale to sú veľmi zlé doktorky obe podľa mňa.
@natallys tak toto som počuť nechcela 😁
Co ja viem tak p.dr.Hurtova je super aj odbornicka a so Sliackou sa to vobec neda porovnat,casenky treba ist dost zavcasu,urcite pred 6.rano a v piatok tusim robi poobede na obj.
@mirkamurko a nevieš ako je to s tým čakaním. Ak prídeme si zobrať časenku ráno?
Mala to na nastenke rozpisane
Ja som tam bola zavcasu a mne sa neusla casenka,ale asi som prisla az o 6.30
pozri na ecasenka,tam ma tusim rozpisane,ktore cisla berie doobeda a poobede.Je mila,ustretova.Bola som u nej min tyzden a aj otec.Ani ten nemal co vytknut.Takze asi tak.Ak nechces cakat objednaj sa /ak to nesuri/ cez ecasenku s privolanim.
Ďakujeme za info dievčatá
Naposledy mi povedala suseda ze Sliacka už nerobí ze je tam len Hurtová. Ona tam prišla o 5 a už “nemala časenku” lebo bolo veľa ľudí pred ňou a niektorí brali aj 2 čísla a tým pádom jej by už neostalo cislo tak tam ani nečakala.
Skús e-časenku. A čo sa týka pani doktorky tak ja k nej chodím roky ( dobrých 15 rokov s rôznymi veciami) a ani raz nebola arogantná či nepríjemná. Vždy bola empatická a milá. Dokonca má zobrala ako urgentný prípad keď aj samotná sestrička nastolila aby som prišla na druhý deň a vystala si radu.
Aj ja som spokojná s p. Doktorkou hurtovou a vždy bola mila
@natallys asi si ju mýliš s sliackou ta je presne taká ako píšeš
Uff, ona ešte ordinuje? 😀 Pred sto rokmi bola totálne otrasná, arogantná, pamätám si to úplne presne a nezabudnem na to v živote 😀