Ahojte, viete mi poradiť v PU a okolí gynekológa, ideálne teda ženu, s rešpektujúcim nie zastaralým prístupom, s moderným a kvalitným vybavením a so záujmom o pacienta? Aj keď sa obávam, že takého už nenájdem 😕 ďakujem
@avery95 Krumpova..som spokojna snou ..nova ambulancia...mila doktorka aj sestricka...ani dlho nečakavam.
Určite dr. Krumpová.
@antija
@dena12345678910
@gpros
Zrovna od tej chcem odísť 😀
@avery95 ahaa tak potom veru neviem 😀
MUDr. Jancová v Zdraví. Ja som u nej už od vysokej školy a som veľmi spokojná. Ale či berie ešte nové pacientky, to netuším..
@avery95 a môžem vedieť prečo, kľudne aj do správy, ja si hľadám gyn v pu, lebo som sa tu práve presťahovala
@zuzinkka18
@babu1991
Oproti tomu, aká bola pred pár rokmi, sa teraz oveľa menej zaujíma, poradne, kontroly si spraví len tak, aby sa nepovedalo a moju dôveru stratila, keď bez môjho súhlasu spravila vec, ktorú spraviť nemala...
Ja mám pani dr. Jancovú zatiaľ som nemala nejak problèm posúdiť neviem ale chvália si ju aj na odporúčanie som ku nej šla 😉 chvela som pani Dr.Krumpovú ale nemala vtedy s mojou zdravotkou zmluvu. Pani Krumpovú som mala pri pôrode veľká spokojnosť, a tak isto ma mala aj keď som ako tehotná ležala v nemocnici a bola jediná ktorá mi pomohla a povzbudila ma a aj po pôrode sa mi venovala. Za mňa super. Ale aj pani Jancová veľmi pomôhla aj mojim kamarátkam čo sú u nej. Tak to je už na Vás 😉
@avery95 a robí ultrazvuk na každej poradni?
@avery95 dr. Krumpova