Poznáte nejakého dobrého zubára ku ktorému by som mohla prejsť? Takého čo aj berie nových pacientov a má ľudský prístup
@palinohavino pozerala som ale ten tam má že berie len na odporúčanie pacientov
@pikachu999 Priamo z PU neviem, ale ja aj s deťmi chodíme do Ilavy k zubárke Fukonovej. Je precízna, milá a aj decká k nej radi chodia. Odporúčam všetkými desiatimi. Teraz sa akurát sťahovala do nových priestorov.
@pikachu999 Tak teda máte záujem môžme si napísať a poviete že ho doporučujem
@pikachu999 Ceniga https://www.cengident.sk/ primaju nových pacientov
@dadculik a je milý? Lebo ja mám dosť strach zo zubarov a dlho som nebola na prehliadke..
@pikachu999 áno. My sme tam boli z deťmi 1r a 4r a tie revali a nepovedal ani slovo. Berie aj deti aj dospelých.
@dadculik ďakujem napísala som mu
@palinohavino ja som musela od neho odísť lebo bol ako mäsiar 😭
@zadarmo1 čo vám robil ak smiem vedieť
@pikachu999 Nova je nezmluvna zubna ambulancia Apollonia. Pani zubarka je velmi sikovna a mila, aj k detom.
@rogerkafedererka ja idem od noveho roka od nej preč, lebo teda podľa mňa vie teoriu ale prax jej moc nejde. Som zvedava ked prejdem k druhej koľko mi najde kazov za cely cas co Fukonova zandbala
@pikachu999 môžete skúsiť Marušíka na Lúkach ,len neviem určite či berie ešte nových , zavolajte si 🙂
@palinohavino chodila som k jeho mame od dieťaťa a tak mi dokazila zuby 🤦♀️ keď ma videla iná pri zastupovaní tak zhrozená a že dávno som mala mať strojček čo ona stále odkladala. Potom ma zobral on a že všetko ok, ok až na RTG zistil že veľa kazov a dosť to bolelo(ževraj to musím vydržať aj be injekcie) a krvácalo vždy neskutočne. Na dentálnej hygiene mi za 50€ ukázala sestrička max ako čistit zuby kefkou 🤦♀️ v 18 som odtiaľ odišla a po 10r mám konečne všetko prerobené od nich a dentálna hygiena inde je úplne iný level. Moja sestra je u nich doteraz ale ona je bez kazov tak tam asi nemajú čo pokaziť a je tam spokojná.
@zadarmo1 a kde chodíte teraz? ja tiež rozmýšľam nad zmenou, práveže som chcela ísť k Dr. Krumpovi, čo mi povedala kolegyňa, že je dosť drahý, ale jej robil umelé zuby, už neviem ku komu ísť, aby zuby boli konečne dobre porobené, čo teraz chodíme k takej, tak tam má vždy mladé zubárky po škole, a tie buď mi zo zubov odlomia, keď plombujú alebo robí plombu a popritom mi zbrúsi aj vedľa zdravý zub, čo ma potom mesiac bolí...takže isto musím zmeniť zubárku, neviem aký je ten Ceniga? nemá niekto info? ďakujem!
@jarka212 Prosim vás komu chodíte aby som tam nešiel ďakujem
@palinohavino pošlem Vám v správe
@jarka212 ja chodím na LR k Crkonovej. Chodila som ale radšej u nej k Vrablovej keď sa dalo lebo po ľudskej stránke mi Crkonova prestala vyhovovať 🤷🏼♀️ majú moc ľudí a zmenila prístup. Vrablova si ale otvorila v PU svoju súkromnú ambulanciu tak na LR majú novú posilu a na prvý raz to bolo také zvláštne (pracovala s kreslom skoro vo vodorovnej polohe ) som zvedavá do budúcna.
@jarka212 , Krumpa nebrať ani zadarmo. Mne robil drahý keramický mostík pred 5 rokmi. Po 2 rokoch sa z neho odštiepil kúsok, to len zabrúsil, potom sa mi pod ním pokazil zub, to tiež len sfušoval a teraz , po 5 rokoch šetrím na nový, lebo sa jedna strana odlepila....... Môj názor : PREDRAŽENÝ FUŠER. Vnucuje a doporučuje ľuďom drahé zákroky, ktoré ale nedokáže spraviť precízne
@pikachu999 Skúste Krumpa https://krump.sk/