Dobrý zubár v Púchove

pikachu999
15. dec 2022

Poznáte nejakého dobrého zubára ku ktorému by som mohla prejsť? Takého čo aj berie nových pacientov a má ľudský prístup

palinohavino
15. dec 2022
pikachu999
autor
15. dec 2022

@palinohavino pozerala som ale ten tam má že berie len na odporúčanie pacientov

rogerkafedererka
15. dec 2022

@pikachu999 Priamo z PU neviem, ale ja aj s deťmi chodíme do Ilavy k zubárke Fukonovej. Je precízna, milá a aj decká k nej radi chodia. Odporúčam všetkými desiatimi. Teraz sa akurát sťahovala do nových priestorov.

palinohavino
16. dec 2022

@pikachu999 Tak teda máte záujem môžme si napísať a poviete že ho doporučujem

dadculik
17. dec 2022

@pikachu999 Ceniga https://www.cengident.sk/ primaju nových pacientov

pikachu999
autor
17. dec 2022

@dadculik a je milý? Lebo ja mám dosť strach zo zubarov a dlho som nebola na prehliadke..

dadculik
17. dec 2022

@pikachu999 áno. My sme tam boli z deťmi 1r a 4r a tie revali a nepovedal ani slovo. Berie aj deti aj dospelých.

pikachu999
autor
18. dec 2022

@dadculik ďakujem napísala som mu

zadarmo1
20. dec 2022

@palinohavino ja som musela od neho odísť lebo bol ako mäsiar 😭

palinohavino
20. dec 2022

@zadarmo1 čo vám robil ak smiem vedieť

adka8zlocha
23. dec 2022

@pikachu999 Nova je nezmluvna zubna ambulancia Apollonia. Pani zubarka je velmi sikovna a mila, aj k detom.

alzbeta311
2. jan 2023

@rogerkafedererka ja idem od noveho roka od nej preč, lebo teda podľa mňa vie teoriu ale prax jej moc nejde. Som zvedava ked prejdem k druhej koľko mi najde kazov za cely cas co Fukonova zandbala

andrea_heh
8. jan 2023

@pikachu999 môžete skúsiť Marušíka na Lúkach ,len neviem určite či berie ešte nových , zavolajte si 🙂

zadarmo1
9. jan 2023

@palinohavino chodila som k jeho mame od dieťaťa a tak mi dokazila zuby 🤦‍♀️ keď ma videla iná pri zastupovaní tak zhrozená a že dávno som mala mať strojček čo ona stále odkladala. Potom ma zobral on a že všetko ok, ok až na RTG zistil že veľa kazov a dosť to bolelo(ževraj to musím vydržať aj be injekcie) a krvácalo vždy neskutočne. Na dentálnej hygiene mi za 50€ ukázala sestrička max ako čistit zuby kefkou 🤦‍♀️ v 18 som odtiaľ odišla a po 10r mám konečne všetko prerobené od nich a dentálna hygiena inde je úplne iný level. Moja sestra je u nich doteraz ale ona je bez kazov tak tam asi nemajú čo pokaziť a je tam spokojná.

jarka212
6. mar 2023

@zadarmo1 a kde chodíte teraz? ja tiež rozmýšľam nad zmenou, práveže som chcela ísť k Dr. Krumpovi, čo mi povedala kolegyňa, že je dosť drahý, ale jej robil umelé zuby, už neviem ku komu ísť, aby zuby boli konečne dobre porobené, čo teraz chodíme k takej, tak tam má vždy mladé zubárky po škole, a tie buď mi zo zubov odlomia, keď plombujú alebo robí plombu a popritom mi zbrúsi aj vedľa zdravý zub, čo ma potom mesiac bolí...takže isto musím zmeniť zubárku, neviem aký je ten Ceniga? nemá niekto info? ďakujem!

palinohavino
6. mar 2023

@jarka212 Prosim vás komu chodíte aby som tam nešiel ďakujem

jarka212
6. mar 2023

@palinohavino pošlem Vám v správe

zadarmo1
7. mar 2023

@jarka212 ja chodím na LR k Crkonovej. Chodila som ale radšej u nej k Vrablovej keď sa dalo lebo po ľudskej stránke mi Crkonova prestala vyhovovať 🤷🏼‍♀️ majú moc ľudí a zmenila prístup. Vrablova si ale otvorila v PU svoju súkromnú ambulanciu tak na LR majú novú posilu a na prvý raz to bolo také zvláštne (pracovala s kreslom skoro vo vodorovnej polohe ) som zvedavá do budúcna.

jarka212
7. mar 2023

@zadarmo1 no tam ja chodím teraz a chcem to práveže zmeniť a p. Vráblovú tiež nie, tá mi pri plombovaní zlomila zub a ani ho neopravila, len zbrúsila.

zadarmo1
7. mar 2023

@jarka212 ja som zase naopak bola spokojná s ňou od prvého ošetrenia (po "fóbii" od krumpa) ale nakoľko nemá zazmluvnené poisťovne tak sa obávam koľko by to stálo € keďže na LR majú super ceny len teda prístup sa mi už moc nepáči keď majú toho moc (aj podľa ich slov )🤷🏼‍♀️

jarka212
7. mar 2023

@zadarmo1 a tak áno, keď máte dobré skúsenosti, ja som práveže chcela zmeniť buď za Dr. Krumpa alebo Dr. Cenigu, len keď vidím tu nie príliš dobré odozvy na Dr. Krumpa, tak musím pouvažovať ešte...

zadarmo1
7. mar 2023

@jarka212 tak ako ste vy nebola spokojná s Vrablovou ja som nebola s Krumpom takže vyskúšajte ak vás zoberie Krump a možno vám sadne 😉 keď nie môžete zmeniť ďalej len teda netuším kto v pu a okolí má voľné.

vlados123
6. okt 2023

@jarka212 , Krumpa nebrať ani zadarmo. Mne robil drahý keramický mostík pred 5 rokmi. Po 2 rokoch sa z neho odštiepil kúsok, to len zabrúsil, potom sa mi pod ním pokazil zub, to tiež len sfušoval a teraz , po 5 rokoch šetrím na nový, lebo sa jedna strana odlepila....... Môj názor : PREDRAŽENÝ FUŠER. Vnucuje a doporučuje ľuďom drahé zákroky, ktoré ale nedokáže spraviť precízne

vlados123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz