Ahojte mamičky z PU,
prosím vás, budem hľadať vhodného detského lekára v PU a pomohli by mi odporúčania. Máte niektoré dobré aj zlé skúsenosti s detskými lekármi v PU?
Ide mi o to aby bol ľudský/á, príjemný/á - som prvorodička a nepotrebujem aby sa na mňa kukali ako na debila, keď sa budem pýtať 🙂
Dikinko
@bambulata DR Martisova
@fineta myslím že má okolo 50tky ale je naozaj skvelá. Milá, aj sestrička. Obe sú skvelé 🙂
@pr3ttygirl pýtam sa najmä preto na vek, či neodide v najbližších rokoch do starobného dôchodku. Z toho dôvodu zháňam aj nového pediatra.
@fineta myslím že nie 🙂 nám ju odporučila svokra...ja som chodila k Martišovej a teda.. tam by som už dieťa nedala 🙂
@fineta a my pod ňu teda asi nespadáme ako obec alebo mestská časť, ale zobrala nás v pohode 🙂
@pr3ttygirl dobrý den, mohla by som sa opýtať z akého dôvodu? Zvažujem kam prihlásiť novorodenca 🙂 ďakujem pekne
@sabsab257 dobrý deň..no predsa len už má svoj vek a mne nikdy nejak nepomohla 🙂 mala som zápal močových ciest a ani len moč mi nezobrala, len ma poslala na chirurgiu s bolesťou na ľavej strane krížov...a je toho viac...naši vraveli že kedysi bola fakt dobrá, len vekom sa to zrejme mení u niektorých 🙂 my sme u Bašovej so synom... má okolo 50tky cca a naozaj zlatá, milá, aj sestrička 🙂
@pr3ttygirl aj nás pani doktorka prijala minulý mesiac. Som rada. Ďakujem. 😊
@miroslavaa31
@tinala
@dadculik
Ahojte holky, no malý sa mi narodil a keďže šiel skôr, nestihla som sa ani len dovolať a overiť si ci nás zoberie..prosím, nemáte niekto uložený kontakt, lebo t.c. zo stránky zdravia mi stále hlási ako odpojene :/
@dadculik ahoj prosím ťa náhodou email na pani doktorku Bašovú nemáš?🙂
@bubinocka96 Ahoj mam
@bambulata ahoj,mudr.basova je fajn,tiez mudr.martisova.