Ahojte, viete tu v PU o nejakej matke samoživiteľke, alebo nejakej staršej pani ktorá by sa potešila nejakej drogerke na pranie či kozmetike? (Takej čo jej aj 20-30€ reálne pomôže) .
Ďakujem ❤️
@eebee náhodou je to od nej pekné...no a čo, že to je pre teba "len" v hodnote 20/30€, niekomu pomôže aj to...
@eebee to vazne? 🤣 ved chcela niekomu pomoct a spravit radost. Co pisala o chuderke???
A k tej Ukrajine sa radsej nevyjadrujem...
Autorka.. krasny skutok 😊😊 zial nikoho nepoznam..
@eebee Ty si to asi nepochopila. Ona sa pytala na kontakt... mozno niekto pozna nejaku zenu co je sama s detmi a nevychadza jej to. Tak jej da tip.. co je na tom?
Ved praveze je vedla vojna, ceny idu hore.. ludia len nechapu v obchodoch ako vsetko islo hore a prevracaju kazde euro.
A ako pises.. zbierka je v kazdom meste. Takmer vsetci uz pomohli Ukrajine tak preco by mala prave tam dat tu drogeriu? Mozno maju uz toho tolko, ze to nevedia ani minut..
@eebee Ahoj ;) neviem odkiaľ ma poznáš keď mi tu tykaš ale ok, asi si potrebuješ "pomastiť ego" ty 😄 žiaľ s takými ako ty, sa tu bežne stretávam. Ani len vo sne by ma nenapadlo, že za to, že chcem niekomu nezištne pomôcť mi bude niekto nakladať že si idem mastiť ego 🤦🏼♀️ a že sa tu strhne debata takéhoto typu. Nepotrebujem ti nič vysvetľovať, ale keď už... Ja som neni Púchovčanka, poznám tu tak 5 ľudí dokopy osobne ktorých sa reálne môžem opýtať na takéto veci a pravdu povediac chcem to urobiť anonymne 😄 to je irónia však?! Preto sa nepýtam v skupine na FB alebo niekde verejne. Pomohla som už aj ukrajincom, aj bezdomovcom tu v PU, tie veci čo mám doma môžem dať svojej mamine, tete, bratovi, kamoške ale viem že sa bez tých 30€ zaobídu, ale ver mi, kiež by takto kedysi pomohol niekto mojej mame keď nás sama živila a rozmýšľala či kúpiť pastu na zuby alebo maslo alebo lístok na autobus a 20 rokov kým som nevyrastla chodila v jednej bunde ktorú si obsivala. Hej aj 30€ ušetrených by jej pomohlo, predstáv si slovenskej matke samoživiteľke. Nabudúce keď nemáš niečo k veci a nevieš pomôcť sa radšej na to vykašli, lebo sa akurát tak strapnujes. Maj sa