Ako získať prácu v Continental?

13. jún 2024

Ahojte je to niekto kto by mi vedel poradiť ako dostať prácu v Conti? Pre ženu myslím kontrolu robiť alebo niečo podobné

minnie1311
13. jún 2024

Staci poslat ziadost.na profesii pripadne na stranke conti maju zverejneny mail kde treba posielat zivotopis😉

autor
13. jún 2024

@minnie1311 posielala som ..nikto sa neozval..hlavne že stále nemajú ľudí tak ja neviem

minnie1311
13. jún 2024

Tel.kontakt tam nieje?na personalne?skuste pozriet

thirstymonk
13. jún 2024

Nepoznam sice tu kontinental firmu, ale zrejme nejaka firma. Za pasom. Tieto firmy sú špecifické asi všetky na slovensku v tom, že budú kňučať, že nemajú ľudí, ale keď pošleš CV, tak sa mesiac nikto neunúva ozvať. Potom skučia, že musia platiť minimálku, lebo výplaty veľa stoja. Ale 40 nových oktavii každý rok pre pohlavárov, na toto peňeži sú!

autor
13. jún 2024

@thirstymonk tak Continental zrovna neplatí zle a v PU by bez neho nemali ľudia žiadnu robotu .. tam sa pod 1300 ani nezarába v čistom ..skôr viac aj keď áno vždy môže.byt lepšie

lucibka
13. jún 2024

Muž kedysi robil vo ZV, áno, na prácu vo fabrike zarábal pekne a nebolo ani vtedy sa tam ľahké dostať. Choď osobne, vytlač si CV a žiadosť a normálne choď na personálne. Na vrátnici povieš, že sa ideš informovať na voľnú pracov. pozíciu...jemu to takto vždy vyšlo.