Ahojte. Prosim,poradte. Tinedzer tuzi po znackovom skolskom batohu. Bude mat sviatok, tak by som mu chcela spravit radost. Existuje nejaky, dostatocne objemny a polstrovany,aby obsiahol to kvantum ucebnic, peracnik a desiatovy box a neznicil si chrbat? Vsetky sa mi vidia male, alebo tenke....konkretny link ci nazov velmi pomoze....dakujem🫶
Satch je dobry.
Nech si povie značku co sa mu páči, toto vieš úplne netrafit a bude to škoda.. moji maju satch
vsak nech si vyberie.. moja si vybrala converse a je spokojna, dobre sa nosi. Ale mali viac druhov. AK by chcela dakine, vans, nike.. vyskusame a kupime. nech si vyberie, nebude sklamany potom... men mala poposiela linky co by chcela a vzdy vyberieme.
Tinedžer nech si popozerá na nete, čo by sa mu páčilo a vyberte spolu
Keď chce značkový tak určite vie aký, on nech vyberie ty len zaplatíš.
Nechala by som ho, aby si vybral sam. Pre mna ako pubertiacku by nebolo vacsej tragédie nez ze mi danu vec vybrala mamina, ked mam urcite vlastnu predstavu
walker campus evo, alebo stil
Vans za mna
nasi maju vans a dc shoes. povodne neboli kupovane ako ruksaky so skoly, ale nosia ich.
do skoly mali jack wolfskin. dnes by som kupovala osprey. mam ale dobru skusenost aj s deuterom a fjallravenom (nie model kanken, hoci vlastne aj ten je ok). zalezi aj od toho, kolko veci v tom nosia a ako dlho.
@mimanr syn má tento:
https://ccc.eu/sk/kabelky/batohy/ruksak-vans-al...
@mimanr dcéra nosí converse a ma v ňom všetko... aj kopu veci co hej netreba. Však nenosia toľko toho ako na prvom stupni už. Žiadne dosky ani nič. Fľaša ide do držiaku na boku tašky a vybavene 😁 moja tam aj obal s notami a flautu nosí so školskými vecami v pohode. Na nosnosť tiež stačí.
@simca06022011 moj musi nosit knihy s vahou 8 kg kazdy den
Moj ma Jordan a je vyborny,polstrovany, tvarovany, este ma aj termovrecko na desiatu a najlepsie,ze sme ho kupili este aj v akcii🤭 Take tie rozgajdane batohy typu Vans,Nike, co nosia spustene do pol stehien by som mu tiez nekupila.
@mimanr Dakine campus. Dcere staci ten 25litrovy.