Značkový školský batoh pre teenagera

mimanr
14. sep 2024

Ahojte. Prosim,poradte. Tinedzer tuzi po znackovom skolskom batohu. Bude mat sviatok, tak by som mu chcela spravit radost. Existuje nejaky, dostatocne objemny a polstrovany,aby obsiahol to kvantum ucebnic, peracnik a desiatovy box a neznicil si chrbat? Vsetky sa mi vidia male, alebo tenke....konkretny link ci nazov velmi pomoze....dakujem🫶

simsalabim
14. sep 2024

@mimanr Dakine campus. Dcere staci ten 25litrovy.

deedol
14. sep 2024

@mimanr co znamena prenho, ze znackovy? My sme kupili synovi turisticky a aj ja taky uz roky nosim. Nie z decathlonu, skor klasicke turisticke znacky. Teraz mam tusim lafuma

janicast
14. sep 2024

@mimanr tineger už chce Vans,Nike.. môj názor

vesimelonimarsista
14. sep 2024

Satch je dobry.

anjelicek26
14. sep 2024

Nech si povie značku co sa mu páči, toto vieš úplne netrafit a bude to škoda.. moji maju satch

valiant
14. sep 2024

@mimanr dakine je dobra znacka. Ale asi by som nerobila prekvapko. Dala by som mu nech si vyberie na nete a objednala.
Za mna, bude mat vacsiu radost, ked si sam vyberie podla svojho vkusu.

simca06022011
14. sep 2024

vsak nech si vyberie.. moja si vybrala converse a je spokojna, dobre sa nosi. Ale mali viac druhov. AK by chcela dakine, vans, nike.. vyskusame a kupime. nech si vyberie, nebude sklamany potom... men mala poposiela linky co by chcela a vzdy vyberieme.

patka06
14. sep 2024

Tinedžer nech si popozerá na nete, čo by sa mu páčilo a vyberte spolu

katica06
14. sep 2024

@mimanr 3/4 triedy mojich detí malo na druhom stupni ZŠ zn. Vans, potom mali ešte Air Jordan. Nike a Puma šli v tom čas nabok.
Dohodnite sa na konkrétnej značke potom niečo kupuj, aby z toho nebolo sklamanie

januska12323
14. sep 2024

Keď chce značkový tak určite vie aký, on nech vyberie ty len zaplatíš.

lindus_esterka
14. sep 2024

Nechala by som ho, aby si vybral sam. Pre mna ako pubertiacku by nebolo vacsej tragédie nez ze mi danu vec vybrala mamina, ked mam urcite vlastnu predstavu

luxus10
14. sep 2024

walker campus evo, alebo stil

mimanr
autor
14. sep 2024

@mimanr ale ved ja to budem vyberat s nim. Priklana sa skor k znackam vans, converse, air jordan....ale mne pripadaju na nete take male, tenke, ze sa tam nic nevmesti a nie su pevne, preto som sa pytala, ci mate skusenost s konretnou znackou, typom, co toto zabezpeci.

kiki68
14. sep 2024

Vans za mna

kiki68
14. sep 2024

@mimanr pozri Zalando lounge, tam bol Vans, Timberland, Nike, Reebok a tieto znacky dost casto.

luxus10
14. sep 2024

@mimanr vns je batoh tenky a bez vystuze chrbta...aj nike, a podobne...

lulamx
14. sep 2024

nasi maju vans a dc shoes. povodne neboli kupovane ako ruksaky so skoly, ale nosia ich.
do skoly mali jack wolfskin. dnes by som kupovala osprey. mam ale dobru skusenost aj s deuterom a fjallravenom (nie model kanken, hoci vlastne aj ten je ok). zalezi aj od toho, kolko veci v tom nosia a ako dlho.

martinkah
15. sep 2024

@mimanr Dakine Campus 25l je skvelý, v mnohých farbách a vzoroch, určite by si vybral a vydrží veľa rokov a je mega praktický

lujza123
15. sep 2024

@mimanr moja ma Vans, jasne ze je dosť malý, žiadny polstrovany chrbát, skratka obyčajný batoh určený len dakde do mesta, nie na nosenie kníh 🤷🏼‍♀️

No ale vysvetlí to pubertačke.
Možno chalani si dajú viac povedať, moja bola jak sfanatizovana: vans, vans, vans a nic ine.

simca06022011
15. sep 2024

@mimanr dcéra nosí converse a ma v ňom všetko... aj kopu veci co hej netreba. Však nenosia toľko toho ako na prvom stupni už. Žiadne dosky ani nič. Fľaša ide do držiaku na boku tašky a vybavene 😁 moja tam aj obal s notami a flautu nosí so školskými vecami v pohode. Na nosnosť tiež stačí.

mimanr
autor
15. sep 2024

@simca06022011 moj musi nosit knihy s vahou 8 kg kazdy den

koniarova
17. sep 2024

@mimanr ty chceš spojiť nespojiteľné. 😁😁 Nechaj ho, nech si vyberie. Keď sa mu bude zle nosiť,jeho problém.

mimanr
autor
17. sep 2024

@koniarova ma problemy s chrbticou, zalezi mi na tom, aby sa nezhorsovali. Tinedzer na to nehladi

iwesska
17. sep 2024

Moj ma Jordan a je vyborny,polstrovany, tvarovany, este ma aj termovrecko na desiatu a najlepsie,ze sme ho kupili este aj v akcii🤭 Take tie rozgajdane batohy typu Vans,Nike, co nosia spustene do pol stehien by som mu tiez nekupila.

koniarova
17. sep 2024

@iwesska tento vyzerá super. 👍👍
@mimanr