Ahojte ,mam dcéru ktora yeraz končí na základnej a chcela by ísť na zdravoynú školu do Nových Zámkov lenže viecerí povedali že je to na zlej úrovni a že sa odtiaľ nedá dostať na vysokú tak sa chcem spýtať či niekto odtialto s tým nema skúsenosti.Ďakujem
na akú vš plánuje ísť, ak na medicínu,tak nech ide na gymnázium,tam ju lepšie pripravia...ak na vš ošetrovateľstvo,tak neviem,bude sestrička s vysokou školou,ale stále "len" sestrička...a o dnešnom postavení sestier a ich platoch by som mohla rozprávať...nechcem ťa- ju odradiť,len si to premyslite.....
@dumbo10 Dobrý deň 🙂 !! Ja som chodila na Zdravotnú školu do NZ odbor masér. Som vonku od roku 2012 vtedy som maturovala 🙂 Mám tam kamarátky/kamarátov. Na školu chodila i moja sestranica a nemala problém s vysokou ! Čo presne vás zaujíma ?
@simona_simi Dobrý deň zaujíma ma skôr zdravotný asistent čiže sestrička☺
@dumbo10 Ono profáci učia viac menej tí istý len je iná prax lebo asistenti chodia na oddelenia všetky takmer a ja ako masérka som bola na 2-och ... Vlastne vychodí strednú zdravotnú ako asistentka a nemá problém ísť na výšku za sestričku sa učiť 🙂 tam je učenia habadej ... Ja osobne som sa učila biedne, nechcelo sa mi ... Základnú som dala priemer na 3jky lebo mňa učenie nebavilo ani kúsok :D a strednú som zvládla s 2-jkami dokonca i maturitu 🙂 Môžte sa kludne pýtať na konkrétne veci ak vás niečo zaujíma 🙂
@dumbo10 a nejaku inu moznost nemate? V Nitre napriklad nie je tiez zdravotna skola? Ako moja mamina chodila do Novych Zamkov na zdravotnu skolu ale to uz je velmi vela rokov dozadu. Neviem v akom stadiu je teraz ta skola ale pokial takto ludia hovoria, tak by som skusila nieco ine