Ahojte chcem sa spytať mám doma dcéru pubertálnu 16 ročnu bude jej 17.. a mám s ňou problém neviem či sa dostala do zlej partie alebo čo sa s ňou deje ..už bol u nej aj alkohol a pod......začalo to asi tak že keď som zistila že mala vypite uzamkla som jej všetky sociálne siete ..tik tok...facebook..schnapcatt.....telefón som nastavila iba že sa jej niekto dovolá zakázala chodiť von a pod ....lenže ona aj predtým stále iba mobil akonáhle prišla zo školy hneď mobil úlohy až večer do všetkeho ju musím tlačiť upratať umyť riady ..porobiť poriadok a pod ...sama od seba nepohne ani prstom a jej izba to jak výbuch ..myslím si vzhľadom na jej vek by už mala sama vedieť čo treba a čo nie....teraz so mnou vôbec nekomunikuje iba keď sa spýtam ledva odpovie......tak som s ňou zašla psychológovi a on bol s ňou 60 min. A nakoniec mi iba povedal daj te jej späť telefón .....že je psychicky zdeptana ....ani mi nepovedala z čoho je taká ...čo ju trápi ..nič .načo sa mám s ňou zamerať aby som vedela ako to riešiť ako rodič myslím že by mal o tom vedieť......načo potom tam šla keď rodič sa nedozvedel nič v čom je problém s jej dcérou..........Zažili ste niekto niečo podobné a ako ste to riešili...
To má taký trest, že raz degustovala?
@22rocco a ty si chlap, ci zena??
@pribinak Áno tajomstvo je...to súhlasím ......ale keby aspoň naznačila rodičovi čo ju trápi......lebo teraz neviem nič .....či jej vadí že som jej mobil uzamkla....či jej vadí keď jej hovorím že má poupratovať ..alebo že jej vadí že som prísna ....veď o tom je to aby potom rodič vedel aby jej ešte teda viac neubližoval
@veronikaszabova ..žena....ahoj teši ma...a prepač ak ťa obtažujem
@22rocco no ja sa pytam na margo tvojich diskusii - raz si rozvedena zena, co sa nevie zbavit exmanzela, hned na to diskusia, ze mate vela sexu a ty ho tolko nechces.... Pred tym Richard 39 rocny, co ho bolia krize...
No divne 🤷 a velmi to na doveryhodnosti nepridava...
@22rocco https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/bolest-chrbtice-pod-lopatkou/#post-84144097 Ahoj, prosíme o respektování Kodexu stránky Modrý koník, hrajeme tu fér, přidáš se k nám?
Prepáč, ale pre mňa je to normálna pubiška. Bude mať 17 a prvý krát ochutnala alkohol, je stále na mobile, úlohy robí na poslednú chvíľku a má "depku". Ja na tom nevidím nič zvláštne.
Keď chceš zmenu, donúť ju športovať, aj keď pubisa do niečoho donútiť je celkom že nemožné
@22rocco však ale to je tajomnostvo či si klient a terapeut povedia, veď ako ku mize dôverovať a otvoriť sa mu, keď by ti všetko vytaral?
Dávať 17 ročnej zaracha je už asi zbytočne, aj brat jej mobil. Tu by sim fakt vsadila už len na rozhovory ako všeličo môže dopadnút ak jej priatelia nie sú ok