Zažilo vaše dieťa online šikanu?

jasona
2. aug 2019

Ahojte, máte niekto skúsenosti so šikanou svojich detí cez sociálne siete? Som novinárka a hľadám rodičov ochotných hovoriť o tomto probléme.

akecheta
2. aug 2019
https://www.youtube.com/watch?v=edh5VH3p5Hw

tu je film o tom nakrútený,, neskôr sa tam hovorí o tom, ako sa voči tomu brániť...snáď aspoň trochu to pomôže

jasona
autor
2. aug 2019

@akecheta Ďakujem, určite si pozriem.

amelia000
2. aug 2019

@jasona so sikanou ces socialne siete nie, ale so sikanou na skole ano..a nie ako rodic ale ako sikanovana osoba.

jasona
autor
3. aug 2019

@amelia000 myslíš, keď si sama chodila do školy?

amelia000
3. aug 2019

@jasona ano, niektori sa mi po rokoch ospravedlnili. Asi ich to fakt trapilo dlhe roky.

tajuskollarova
6. aug 2019

@amelia000 aj ja som to zazila. Mne sa nikto neospravedlnil.. A istým spôsobom ma sikana poznacila.. Ale to urcite aspon trochu kazdeho lizlo..

amelia000
7. aug 2019

@tajuskollarova ako ja som silna povaha takze nemam z toho nejaku hroznu traumu. A na tom ospravedlneni ma najviac potesilo to, ze si uvedomili ze robili nieco zle. Bolo to ospravedlnenie asi po 8-10 rokoch som rada ze ich tak hryzlo svedomie. Dufam ze ak ich deti budu chodit do skoly tak daju na toto pozor.

mimka1402
7. aug 2019

@jasona ahoj, ja mam 19. Teda takoušikanou som si donedávna prechádzala. Môžeš mi napísať do Ip, viac ohľadom toho... Skúsenosti mam bohužiaľ viacej. 🙂

katulik123
7. aug 2019

@amelia000 mňa by zaujímalo či je to aj nejak finančne ohodnotene alebo nie 🙂 ak áno myslím, že sa viac ľudí ozve.. Je to problém kde málokto chce len tak povedať o svojich problémoch...

jasona
autor
12. aug 2019

@mimka1402 ahoj. Môžem ti napísať?

danielahamar
19. okt 2019

@tajuskollarova môjmu starsiemu sa tiež nik do dnešného dňa nespravedlnil, ani to nečakám, osobne je chalanisko rad, ze ich už vôbec nevidí a u mladšieho? Vlastne tiež nikto nič, lebo ega rodičov sú väčšie ako ústa ich deti a takú hanbu by asi neprežili, sa niekomu ospravedlniť.
@amelia000 a co ti akože povedali po rokoch?

tajuskollarova
19. okt 2019

@danielahamar ako mrzi ma to cim som si presla. Nebolo to jednoduche. Fakt netuzim, po tom, aby sa mi ospravedlnili. Aj tak by som im asi naplula do tvare.. Deti vedia byt kruté. Ale prisaham, ze ak by mal niekto nejakym sposobom ublizovat mojim blízkym, nedaj boze detom, tak si ho podam❗

jasona
autor
20. okt 2019

@danielahamar Váš syn zažil online šikanu?

danielahamar
20. okt 2019

@jasona ak myslite kyber, tak áno, sila mobilu a sociálnych sietí vládne vo veľkom, preto by mala byť väčšia osveta, ako to môže a aj ubližuje, lebo ospravedlnenie, že sú to deti, to nie je ospravedlnenie, vedia presne co robia a aké budú následky. Preto hovorim, kontrolovať deťom mobil a PC, bez ohľadu nato, či má 7r.,alebo 17. Ale ďakujem za ponuku, to je asi všetko, čo už vôbec chcem k tomu povedať. Ps: sikana je len o závisti