Ahojte, máte niekto skúsenosti so šikanou svojich detí cez sociálne siete? Som novinárka a hľadám rodičov ochotných hovoriť o tomto probléme.
@amelia000 aj ja som to zazila. Mne sa nikto neospravedlnil.. A istým spôsobom ma sikana poznacila.. Ale to urcite aspon trochu kazdeho lizlo..
@tajuskollarova ako ja som silna povaha takze nemam z toho nejaku hroznu traumu. A na tom ospravedlneni ma najviac potesilo to, ze si uvedomili ze robili nieco zle. Bolo to ospravedlnenie asi po 8-10 rokoch som rada ze ich tak hryzlo svedomie. Dufam ze ak ich deti budu chodit do skoly tak daju na toto pozor.
@amelia000 mňa by zaujímalo či je to aj nejak finančne ohodnotene alebo nie 🙂 ak áno myslím, že sa viac ľudí ozve.. Je to problém kde málokto chce len tak povedať o svojich problémoch...
@tajuskollarova môjmu starsiemu sa tiež nik do dnešného dňa nespravedlnil, ani to nečakám, osobne je chalanisko rad, ze ich už vôbec nevidí a u mladšieho? Vlastne tiež nikto nič, lebo ega rodičov sú väčšie ako ústa ich deti a takú hanbu by asi neprežili, sa niekomu ospravedlniť.
@amelia000 a co ti akože povedali po rokoch?
@danielahamar ako mrzi ma to cim som si presla. Nebolo to jednoduche. Fakt netuzim, po tom, aby sa mi ospravedlnili. Aj tak by som im asi naplula do tvare.. Deti vedia byt kruté. Ale prisaham, ze ak by mal niekto nejakym sposobom ublizovat mojim blízkym, nedaj boze detom, tak si ho podam❗
@danielahamar Váš syn zažil online šikanu?
@jasona ak myslite kyber, tak áno, sila mobilu a sociálnych sietí vládne vo veľkom, preto by mala byť väčšia osveta, ako to môže a aj ubližuje, lebo ospravedlnenie, že sú to deti, to nie je ospravedlnenie, vedia presne co robia a aké budú následky. Preto hovorim, kontrolovať deťom mobil a PC, bez ohľadu nato, či má 7r.,alebo 17. Ale ďakujem za ponuku, to je asi všetko, čo už vôbec chcem k tomu povedať. Ps: sikana je len o závisti
tu je film o tom nakrútený,, neskôr sa tam hovorí o tom, ako sa voči tomu brániť...snáď aspoň trochu to pomôže