Zajtra sú maturity a ja mám pocit, že nič neviem

19. máj 2024

Prosim ako sa zbavit toho stresu? Zajtrq maturujem nieco som sa učila ale pocit ze neviem nic

lenkasarka
19. máj 2024

Keď si sa učila určite niečo vieš. Zvládneš to. Držím ti palce

pribinak
19. máj 2024

Tak tento pocit je taka povinná jazda….kazdy správny študent musí mat pocit, že nič nevie

Ale určite vieš a všetko dobre dopadne. Držím palce 🍀🍀🍀

koniarova
19. máj 2024

Držím palce. Vieš. To je len stres, ktorý k tomu patrí. 👍❤️

mamickalisticka
19. máj 2024

Akurát dnes som si hovorila, že by som tak rada vrátila čas na obdobie maturity a po nej.. 🥹 u nás sa hovorilo " ak nepreskočíš, tak ťa prehodia"
Neboj. Je to klišé, ale maturita je len formalita..( ak si sa učila aspoň niečo, tak to nejak obkecáš a učitelia pomôžu)

viestta
19. máj 2024

To sme mali vsetci. Neboj sa, nieco z teba tak ci tak vydoluju

ptvw
19. máj 2024

Držím palčeky zvládneš to a určite čosi vieš neboj 💪

floren
19. máj 2024

Ja som zabudla aj ako sa volám 🤣 Ale profesorka pomohla a keď ma neviedla už som to zo seba vysypala za 1

simona1998
19. máj 2024

Neboj , učitelia pomôžu 🙂🙂

bublinka1426
19. máj 2024

ano to je bezne, mala som to celu vysku pred skuskami.
🍀
hlavne klud, nieco sa na teba isto nalepilo. a ked je normalny ucitel, tak pomaha.

mariska1989
19. máj 2024

Je to isto len pocit. Neboj zajtra čo to povieš a prejdeš . Držím palce daj vedieť ako si dopadla . Choď už spať až si oddýchneš

michellemary
19. máj 2024

🍀🍀🍀
Neboj, to prejde, je to normálne. Držím palce! (Tiež som mala stres, nakoniec som zmaturovala na samé 1, v júni to už bude 15 rokov. 🙈)

beata_k
19. máj 2024

Hlavne neponocuj. Nie je nic horsie ako unaveny clovek. Aj to co vies, zabudnes ked si unavena.
Drzim prst ✊🍀

hnedovlaska1234
19. máj 2024

aj ja som mala taký pocit, ale je fakt dôležité vyspať sa a hlavne sa nie príliš vystresovať🙏 ono to nejak pôjde. Mne učitelia aj pomohli. Nakoniec to ani nebolo také hrozné ako som si to predstavovala

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz