Youtube kanál pre puberťáčku

u2jana
26. júl 2021

Ahojte, poradte mi vhodne videa, pre 12-13 rocne dievca. Nechcem, sby sledovala nejake blbosti, Nasla som zatial Dejepis inak.
Poznate nieco?

ella_price
26. júl 2021

Na youtube nájdeš homadu náučných videí a dokumentov, no nemáš šancu zabrániť, aby si tam dcéra nevyhladávala aj niečo iné, poprípade ak jej niekto s kamarátov zašle odkaz na nejaké video.

katym77
26. júl 2021

... ale tiež bude záležať či to bude sledovať, skôr ak dejepis, vybudovať vzťah k tomu zobrať ju na hrad múzea aby mala dôvod hľadať informácie a rovnako to platí aj v iných odboroch Na youtube sa aj tak decká riadia podla trendov, tomu nezabrániš

bloger
26. júl 2021

@u2jana Ahoj volá sa to Som idealista to by sa jej podľa mňa mohlo zísť to dievča rozpráva tak rozumne

u2jana
autor
26. júl 2021

@ella_price ved mne je jasne, ze tomu nezabranim, ale chcela som ju nasmerovat aj na nieco rozumnejsie.

Podarilo sa mi najst https://vlcata.sk/8-ceskych-a-slovenskych-naucn...

Tak uvidime, ci ju nieco zaujme

egresik
26. júl 2021

@u2jana ak nema problem s anglictinou tak kurzgesagt - in a nutshell ....su to kratke naucne videa s perfektnou putavou grafikou o vesmire, biologii, fyzike a aktualnych temach

u2jana
autor
26. júl 2021

@egresik dakujem, pozrieme

laurita285
26. júl 2021

JurajVie

mkorinkova
4. sep 2021

dobry den/ahoj @u2jana mam 12 a urcite odporucam (to co aj ja pozeravam) juraj vie, top trending, top 5 zaujimavosti alebo este do 2 minut nieco aj cesky ale podla mna tomu bude rozumiet ja najviac pozeram juraj vie pretoze je uzasny vysvetli vsetko napriklad ako znikne tornado atd. cize urcite odporucam ale ak ju bavi sport tak moze pozerat napr. volejbal (ja ho pozeravam neustale) alebo nieco o zvieratach o konoch psoch atd.

yoxinka
4. sep 2021

@u2jana
Dejepisinak je extrémne výborná záležitosť! Mne sa ešte páči aj JurajVie. Sú to kratučké videjká, ale chalanisko to veľmi vtipne a múdro dáva 🙂. Ešte je fajn Baštrng Miša Kubovčíka 🙂. Ja som teda mater troch mladších detí ako je 12-13, ale toto by som odporučila pre tento vek ja 🙂.

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz