Výstup zo školy

mi99
4. apr 2017

Ahojte potrebujem poradiť chodím na strednú školu chcela by som dať výstup keby som sa chcela vrátiť naspäť do školy po koľko sa môžem vrátiť? Dakujem

obsadenemeno
4. apr 2017

@mi99 jeziskove huslicky....... a uz si sa zasnubila?
A s tym priatelom, co si uz dva roky a mas 3rocne dieta s byvalym..... to si kedy stihla, ked si este na strednej?
A vobec, co sa takuto vec neopytas priamo na skole??? Ved kazda skola moze mat ine pravidla.....

hettinka
4. apr 2017

@mi99 odporúčam skôr požiadať o prerušenie štúdia, spravidla na 1 školský rok a potom pokračovať. Pokiaľ raz školu opustíš, ukončíš štúdium, viac ťa tam vziať nemusia a pravdepodobne ani nevezmú. Prípadne ti nemusia uznať doteraz ukončené ročníky a budeš musieť štúdium zopakovať. Na Slovensku ide reforma za reformou, neustále sa menia študijné programy a dotácie hodín a teda skladba predmetov a časová dotácia môže byť o 1-2 roky iná. Hlavne, ak si už vo vyššom ročníku a terajší prváci a druháci majú iné podmienky štúdia. V prípade rozdielov budeš musieť robiť rozdielové skúšky.
Z osobnej skúsenosti, kto raz preruší štúdium, spravidla nedokončí ...
Pokiaľ máš problém s dochádzkou do školy (napr. pre materstvo), existuje aj možnosť individuálneho študijného plánu, ale nie každá škola to umožní a musia byť na to vážne dôvody. Vtedy žiak chodí do školy ako môže + na individuálne konzultácie a ročník končí spravidla komisionálnou skúškou zo všetkých predmetov. problém je pri školách, kde sa strieda škola a prax. Na prax totiž žiak chodiť musí.

mi99
autor
11. apr 2017

@obsadenemeno je s tym problem? Ano skolu si dorabam a kedze aby popri skole som mala s coho chovat dieta tak som mala hmotnu a teraz sme s priatelom chceli zivbnost

obsadenemeno
11. apr 2017

@mi99 tak si tu skolu konecne dorob a neprerusuj, cim skor dorobis, tym lepsie, nie???

obsadenemeno
11. apr 2017

@mi99 a ved si pisala, ze ste sa s priatelom rozisli....???

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mi99
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
13. máj 2017

@mi99 "mala s coho"
"naspäť do školy po koľko sa môžem"
" Ma tolko rokou ako ja"
"sedi doma a neroby"
"Urcite sy ma jednehodna vezme"
"a dom nech nam postavaju aspon nemusim bivat v jednoizbaku :P"
" nebivam z byvalim"
" taku podratnu pracu robit haha mozes sa hambyt!!"
"naco si si urobyla decko ked musis robyt?? "
"Noaco gramatyku nevye kazdi a ona ze ma rozum asy nie ked ma decko f 17tych!"
" reagujem na nu lebo ma vitaca najviac!"
"On somnou uz ostane je na mna navjazani a som rada ze nam jeho rodicia robia dom oni nam povedali ak budeme mat dieta dom pojde na polku!"
"Mi zme sa rozysli ....a tebe ale_na prajem vsetko len to najhorsje!! Uvidis svatba nebude ... A vam vsetkim dakujem koli vam sme sa rozisli"

a pokial ja vidim, chyb mas az az.....

romanovic
14. máj 2017

@obsadenemeno kristova noho, to je co za pripad?! A z takychto prazdnych hlav potom rastu kotleby a ficoidi....