Ahojte mamičky, nenašli ste niekto náhodou na internete vypracovany PZ vydavateľstvo: LiberaTerra
Autori: Zuzana a Peter Bero. Pre piaty ročník ZŠ, prvá časť. Budem Vám naozaj veľmi vďačná 💕😉🙈
@lulupulu aha... no ok😉 ďakujem
@qsookie Dobrý deň na ulož to už to neni. Nemali by ste niekde uložené Pomocník z matematiky 5rovnik 2 časť ? Ak áno poslali by ste na radoslav@centrum.sk
@qsookie Dobrý deň. Mohla by som poprosiť vypracovanie k PZ liberaterra 5 ročník. Veľmi pekne ďakujem. Ak áno poprosím poslať na lenka.ziman@gmail.com
@qsookie dobry den. Prosim vas, ak este mate odpovede k pz LT pre 5 rocnik, boli by ste ochotna mi ich poslat? kamila.svidronova@gmail.com dakujem pekne
@kajuska1601 dobrý deň dostaki ste sa k vypracovanému zošitu z matematiky? Ďakujem za odpoveď
Dobrý deň. Mohla by som aj ja poprosiť poslať výsledky 2.časť? silviandova@gmail.com. Ďakujem ☺️
Ahojte žienky mohla by som poprosiť aj ja 5.rocnik 2.cast ?
Aj my rodicia sme pri niektorých úlohách strateny
Ahoj, aj nam by pomohli vysledky k PZ liberaterra 5 ročník - 2. cast. Ak by niekto mal budem rada, ak mi posle na email: vlasta.fedakova@gmail.com.
Dakujem a prajem pekny den
Dobrý deň, tiež hľadám vypracovanie,syn chýbal a učivo ani vysvetlené len ma robiť...má niekto vypracované 5rocnik 2.cast?
Môžem poprosiť výsledky 2 časť mať.5 ročník na mail danielasivak@gmail.com.Ni3kedy som úplne mimo z tých úloh
Ahojte, máte riešenia z matematiky 5?
Dobre ranko, ja som si nakoniec kupila Matematika 5 - Pracovný zošit 1 aj 2 - Sprievodca učiteľa.
@vlasta7676 a nepredate?
dobry den aj ja by som poprosila PZ matematika vzorove riesenie
@qsookie dobrý deň prosím vás máte odpovede matematika pre 5 ročník liberaterra pracovný ďakujem
@veronika2222 pošlite mi váš email 😉
@qsookie páči sa sipulovaveronika@gmail.com
@qsookie ahoj mohla by som poprosiť aj Ja vypracovanie 1.cast ? Na email aduska8810@gmail.com...veľmi pekne ďakujem 🙏
@qsookie Dobrý večer. Mohla by som poprosiť vypracovanie odpovedí z matematiky pre 5 ročník liberaterra. Email: petragromova13@gmail.com Ďakujem.
@veronika2222 ďakujem
@qsookie dobry den. Mozem poprosit Matematiku a SJ pre 5takov? Dakujem velmi pekne. 20buficek20@gmail.com
@qsookie viete mi to ešte raz prosím vás poslať?
@qsookie posielam mail sipulovaveronika@gmail.com
Viem ze raz som to nasla ale to bol asi 7, rocnik. Sami zdá ze to bol jediný co bol zverejneny