Výhovorka na neodpisovanie

monika_xixi
11. sep 2020

Ahoj baby. Potrebujem poradit. Mam velmi dobreho kamarata s ktorym som mala uz nejake opletačky(teraz sme vo faze dobry priatelia) ale byva daleko a vacsinou si piseme. Niekedy sme si pisali denne no v poslednom case ma casto ignoruje, aj 2 dni neodpise atd. Ked odpise tak vzdy nieco prepac mam toho vela..
Chcela by som ho aj ja zacat trosku ignorovat a napr tyzden mu neodpisat len poradte aku vyhovorku si mam najst ked sa mu ozvem😚 aby to nebolo trapne a detske 😂 btw obaja sme dospeli ludia

klarissa25
11. sep 2020

ty asi dospela nebudeš, podla toho čo sa pýtaš....

evamea
11. sep 2020

Už len toto čo chceš urobiť je trápne a detské.

monika_xixi
autor
11. sep 2020

@klarissa25 ale ja nechcem byt ta co mu vzdy skoci hned do naruce ked sa milostivy panko ozve. On sa ozve len asi ked sa nudi a mna necha trapir sa ze co som urobila zle, tak preco ja mam byt ta co vzdy hned odpise?

klarissa25
11. sep 2020

@monika_xixi no tak nebud.... to len ty si hlupa že mu odpisuješ vždy 🙂

jaskolka
11. sep 2020

Tak nema čas, alebo už chuť vypisovať si s tebou denne. Co preboha by mal toľko písať, čo jedol, kde bol na rande, či že už bol na WC? To pubertiaci také blbinky si vypisujú. Jednoducho on ti napíše, keď ti ma co povedať. A keď ma čas,tak sa možno ozve, nie ste partneri, tak čo riešiš?Ja tiež sa kamoškam ozvem možno raz do mesiaca, aj menej...

korunka1
11. sep 2020

Som nevedela,že kamarati si musia denne pisat. 🤔😅

jaskolka
11. sep 2020

@monika_xixi a si si istá, že ty ho berieš len ako kamaráta? Lebo očividne si sľubujes viac od toho písania a on pravdepodobne ma momentálne priateľku, ktorej sa venuje. A netuší, že kamarátka sa ide utrápiť, že sa jej neozve.a asi ho to ani nezaujíma

vilma7
11. sep 2020

Koľko máš prosím ťa rokov??? Lebo toto som robila tak v 16.tich.

senan
11. sep 2020

@monika_xixi a keby si sa drzala toho, ze co sa tebe nepaci, nerob ty druhemu, hm? Nerobila by som to, ze by som sa narocky neozyvala. Je to fakt detinske!

0silvia0
11. sep 2020

@monika_xixi prečo máš potrebu riešiť somariny? Je to kamoš, nie frajer, tak žiarliť nemusíš...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaass
11. sep 2020

@monika_xixi 2 dni neodpíše a už také riešiš? Asi tvoj kamarat robí niečo zmysluplné a nemá čas na somariny. Ty asi len čakáš s mobilom v ruke kedy ti napíše. Veľmi sa nudiš a nemáš čo robiť 😶

sissy27
11. sep 2020

@monika_xixi nuž trápne a detské je to už teraz. Ty si očividne doňho zamilovaná a on sa ozve len keď má plné gule.

evkano1402
11. sep 2020

ignor znamena ziadne vyhovorky

dkethe
11. sep 2020

Mala si bohaty program. Zena co sa venuje kariere, sportu, konickom je ziadanejsia nez putka co kuka telenovely. Tak mu povedz ze si proste mega vytazena svojimi bohatymi aktivitami 🙂
Nie je na tom nic detinske 🙂

walteaa
11. sep 2020

@monika_xixi ved mu teda neodpis vobec. Naco vyhovorky ? Nepis a nemusis mat vyhovorky.
Neries.

tatranka4
11. sep 2020

@monika_xixi proste mu nenapis ani ty nájdi si niečo na práci upratal dom, na to aby si mu nenapísala nepotrebuješ žiadnu vyhovorku, je to len kamoš nie tvoj priateľ ani muž, máš predsa aj svoj život a nie len vysedávať a čakať kedy sa pánovi uraci napísať zi realitou a nie písaním na nete,
Alebo skôr chces od neho niečo viac....

sante81
11. sep 2020

@monika_xixi bola som zaseknutá vo výťahu.

nairia
11. sep 2020

ten tvoj kamos ta uz vymenil za nejaku kocku, ktora byva blizsie a na teba uz nema cas. ak mu neodpises hned, preco by si mala davat jemu nejake vysvetlenia? a ked, tak mu napis to, co on tebe. aj tak si myslim, ze nie si povinna sa obhajovat.

nina255
11. sep 2020

Ver tomu ze keby si s tebou chcel tak velmi pisat najde si ten cas odpisat ti na spravu..aj keby to malo byt len vecer pred spanim.. ale ocividne az tak velmi nechce a niesi medzi jeho prioritami

thoughtfulweirdo
11. sep 2020

Vieš, čo nebude detske a hlúpe? Písať, keď máš chuť mu písať a nepisat, keď nemáš. A hlavne rešpektovať, keď ten druhý to má inak. Ale zaradila si to do dobrej témy, toto je naozaj hodne maximálne tak toho puberťáka.

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2020

@monika_xixi Napis mu, ze si sa musela ucit pravopis a preto si mu nepisala, lebo si chcela poslat bezchybnu spravu😉

lienocka2808
11. sep 2020

@monika_xixi tie vyhovorky su iba zamienky, medzi tym si pise s inou, alebo je vonku s inou a tebe proste nema cas vtedy odpisovat.

mariska1989
11. sep 2020

Niečo podobné mám aj ja . Kamarátka každú chvíľu že je na FB mne neodpisuje celý deň a ozve až na druhý deň .klasika jej výhovorky že ona na fone není ...samozrejme som jej to nezožrala, keď sme boli vonku s deťmi ona hotová lebo dataa mala prečerpane... .počas korony v apríli mi písala povedala som si no ba aké požičaj také vráť písala mi jeden deň po obede a ja som jej ani na druhý deň neodpísala 😀 čo čert nechcel písala môjmu že či som v poriadku 😂 ale Sam zrejme som jej odpísala až neskôr po obede 😂😂😂😂 ono keď to človek tu ignoráciu nezažije tak sa ľahko píše že sa niekto chová ako dieťa .tým pádom tých detí tu je omnoho viac 😂😂😂

janulienka1103
12. sep 2020

Určite si dospelá?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
12. sep 2020

To mate kolko rokov, 15? To su starosti. Este napis ze je zenaty,

lenocka12345
12. sep 2020

ja mám takého , že prečíta a odpíše keď môže , veru o 2-3 dni niekedy , inokedy v ten deň, niekedy hneď.
Nie každému sa chce ťukať do klávesnice a nie keždý má na to čas. Ja to chápem , ani mne sa nechce

moonlight1210
12. sep 2020

@monika_xixi tak by som povedala, ze bud si do neho zapozerana, alebo si minimalne bola zvyknuta na tu jeho pozornost. A teraz si tak trosku vyvedena z miery, a tak trosku si pripadas zhodena z piedestalu a skrie ta to. (Alebo i ziarlis, ze uz je tam ina zena).

Keby si fakt mala co zaujimave robit, nepytas sa, co mu povedat. Mala by si aj preco neodpovedat ihned, aj co povedat, ze preco.

Ibaze ty ten ignor chces na oplatku k tomu jeho ignoru a bojis sa, ze to prezenies tak, ze sa postupne odmlci uplne.
Chces mu povedat nieco zaujimave, aby to nevyznelo hlupo. Lebo keby si mala povedat pravdu, tak by si musela priznat, ze si mlcala zamerne a mozno si si dokonca stanovila konkretny cas, ze odpovies az o tri dni. A robis to preto, ze ty na kazdu jeho spravu cakas a vopred sa tesis, kdezto on si tam zije svoj zivot a nerobi si na teba specialny cas. A teba to stve. Comu by sa asi od srdca podivil a zasmial.

mariska1989
12. sep 2020

@viestta nepíšem si každý deň to zas tam ani ja nemám písané tak neviem odkiaľ si to vybrala .... Pre info asi nemáš žiadnu kamošku my si píšeme dosť často ako sa máme a tď