Neviem aká je na to presne škola ale chcela by som niečo s jazykmi, cestovať do zahraničia a tam buď študovať, alebo robiť nejakú mentorku alebo tlmočníčku.
Bilingvalny gympel. A mavaju aj druzbu a vymenne pobyty
ideálne vybrať bilingválne gymnázium,presne majú výmenné pobyty a dokonca ak sú financie tak sa dá počas strednej ísť na ročný pobyt , pri ukončení na bilingválnom sa končí so štátnicou - čo aj akceptované v zahraničí a teda je možnosť potom aj študovať na vysokej v zahraničí, už samt o sie že 1 jazyk Bude mať Zertifikat/ štátnicu + 1 jazyk Maturita je veľké plus...
@felycity ale keď ja si myslím že na to nemám tak som chcela vedieť či neexistuje niečo iné
Co ti poviem. Ak ta bavi nejaky jazyk, nemusis sa na to upinat na zameranie strednej. Ja som cez strednu na obycajom gympli mala 4x tyzdenne obyc anglinu ako boli osnovy. Chcela som ju vediet, tak som 4 toky chodila 3x tyzdenne vzdy po 3 hodiny (teda dokopy dalsich 12hodin) na anglinu podvecer do jazykovky.
Spoluziacka inklinovala k nemčine, tak chodila cez strednu na kurzy na rakusky institut.... A pokracovala tlmocnictvom nj+hol j. Ak sa bojis biling gympla, jazyk studuj pomimo
Tak bilingválne gymnázium na jazyk chvália si bb španielske gym chodia každy rok do Španielska a potom ak tak na vš daky cestovný ruch s kombináciou jazyk či?