Výber strednej školy - 9 ročník

marinetta
15. aug 2022

Ahojte. Za chvíľu sa začína škola. A je to môj zároveň posledný rok na škole. A vôbec neviem čo ďalej. A čo chcem v budúcnosti robiť. Spytovala som sa na názor iných. V okolí. Ale vôbec my nepomohli. Iba ma podceňujú. A mňa to potom veľmi deprimuje. Prosím poraďte my. Budem veľmi vďačná.
Predmety ktoré my nejdú: Matika a Fyzika
Predmety ktoré my naopak idú : Anglina Chémia Biológia
Nie som najlepšia žiačka. Som tak 3

dskjhfdlkdjhl
15. aug 2022

@marinetta A co Ta bavi?

riesska123
15. aug 2022

podľa predmetov by mohlo byt smer medicína alebo aj veterina. to by ťa nebavilo ?

patka06
15. aug 2022

skúsila by so popozerať zdravotnícke odbory alebo potravinársky laborant

@riesska123 Medicína s 3kami už na ZŠ?

kinderzwillinge
15. aug 2022

@marinetta A nejde ti ani Slovenčina...

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kinderzwillinge
15. aug 2022

@sunshine_18 Mi - mne, My - všetci

patka06
15. aug 2022
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
riesska123
15. aug 2022

@patka06 achhh ja som pochopila že nie som najlepšie žiačka, som tak 3, ako v zmysle až tretia najlepšia 😂😂😂 cize stále dobrá. 😅 pardon. tak teda medicína nie.

riesska123
15. aug 2022

@bilberryday zle pochopené 😌

kinderzwillinge
15. aug 2022

Podla mna by nemala byt moznost mazat odoslany prispevok, potom by uzivatelka nezmazala otazku, kde ma zakladatelka chybu

aeruginosa
15. aug 2022

Pises o biologii, tak mi napadla zdravotnicka skola. Tam mas rozne spektrum odborov, skus si pohladat, ci ta nezaujme nejaky.

terry2003
15. aug 2022

Zdravotná

marinetta
autor
15. aug 2022

@kinderzwillinge Slovina mi ide

patka06
15. aug 2022

@marinetta Neviem neviem, podľa tvojho príspevku ani veľmi nie

kinderzwillinge
15. aug 2022

@marinetta Áno, to všetci vidíme 🙈😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
15. aug 2022

@marinetta Slovencina Ti evidentne nejde, ale mozes zacat viac citat a aj to sa da napravit.

patka06
15. aug 2022

autorka si zrušila účet

terry2003
15. aug 2022

Jasne. Slovenčina ti určite ide. Len si precvič písanie čiarok, a rozdiel medzi My a Mi.

terry2003
15. aug 2022

Ti.

simsalabim
16. aug 2022

Zeny, zas sa kvoli jednej hrubke nezblaznite. Aj mne slovencina isla (mam dve VS aj PhD.) a na klavesnici obcas vyrobim taku hrubku, co by mi ruka nedovolila. Autorke - mozno aj stredna skola chemicka? Taka biochemia ma buducnost, len je to tazky odbor.

sojorez
16. aug 2022

Fuha, 14tka chcela poradit v smerovani, a namiesto toho sa to zvrhlo na okienko Ludovita Stura... Urcite sa teraz citi menej deprimovane a podcenovane 👍

tianna
20. aug 2022

@kinderzwillinge predpokladám ak slečne ide pôjde o prediktivne písanie, mne sa to stáva pomerne často a to ozaj viem slovenčinu dovolim si povedať 100%.. inú známku ako 1 som asi ani nikdy nemala.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddaassuullaa
20. aug 2022

V skole mate vychovneho poradcu, ktory deckam pomaha, komunikuje aj s rodicmi, kam by bolo dobre sa orientovat, ktorym smerom. Ale ty musis vediet, co ta bavi. Nemusis prave hladat zameranie spejuce k vysokej skole. Naopak, je malo profesistov, lebo dnes kazdy chce mat vysoku skolu, absolventi niektorych VS sa nevedia uplatnit, lebo zial, hufne sa ide po najlahsom.studiu a potom na uradoch prace, prax nulova, ocakavania obrovske a chut robit tiez ziadna....bavi ta nieco s viziou vypracovat sa na podnikatelku v odbore? Krajcirka, kadernicka, graficka, kozmeticka, kucharka (kvalitnych kucharov dokazu vyvazit zlatom...) a pod, zdravotnych sestier se akytny nedostatok...len si treba zvazit tvoje schopnosti, ocakavania a pozriet si trebars na nete, ake su moznosti studia na strednych odbornych skolach

kinderzwillinge
20. aug 2022

Uplne zbytocne pisete, davno zrusila ucet...