Vreckové pre deti od 13 - 15 rokov

sofia1
12. feb 2017

Ahojte,chcem sa popytat,ci davate a kolko dávate deťom vreckove.Chcem začať dávať synovi vreckove,ale neviem,ktora banka nemá vysoke poplatky.Viete,mi poradit?

erikavesela
12. feb 2017

Ano davam..je syvrtak...dostava 4 eura mesacne😛

simsalabim
12. feb 2017

@sofia1 Mbank ma studentsky ucet uplne zadarmo bez akychkolvek podmienok. Aj s kartou. Starsia dcera v tom veku dostavala podla prospechu v skole tak 10€ tyzdenne.

hettinka
12. feb 2017

na študentské účty nemajú zvyčajne banky poplatky, Je možné zriadiť si aj akýsi "podúčet" pri svojom účte v banke, alebo samostatný ... moje deti maju v Primabanke, aj s kartou a neplatíme nič.
Pravidelné vreckové nedostávajú, skôr si tam odkladajú peniaze z narodenín, vianoce a nepravidelne im tam niečo pošlem. Určite to neodvíjam od školských úspechov, platiť deťom za známky neuznávam. Skôr tak, že ked im zostatok klesne pod určitú sumu, pošlem po 10 eur. Neplatia si z toho nič, telefónne účty a všetko čo potrebujú, hradíme my. Majú to na veci, ktoré si chcú kúpiť "navyše".

0silvia0
12. feb 2017

Moj syn ma od 15-tich ucet vo vub, ucet je zdarma. Davam 5 euro na tyzden, dcera ma 13, tej davam v hotovosti. Ak pojde syn na internat na sš bude potrebovat urcite viac...

sendy1977
12. feb 2017

ako písali kočky vyššie, každá banka na Slovensku má študentský účet zadarmo. Dieťa musí mať viac ako 15 r. a každý rok treba odniesť potvrdenia o návšteve školy 🙂

hettinka
12. feb 2017

@sendy1977 v Primabanke nemusí mať ani 15, dcéra tam mala účet skôr, detský a po 15-ke jej ho automaticky preklopili na študetský. Potvrdenie o návšteve školy nechceli, len jej občiansky, keďže pri založení účtu do 15-ich som dávala ja môj OP. Na študentskom su potom aj inak limity, možnosť sporenia a tak.

sendy1977
12. feb 2017

náš syn má 16 r a niesol potvrdenie o návšteve školy a hovorili nám, že každý rok v septembri ma priniesť.

hettinka
12. feb 2017

@sendy1977 asi teda závisí od banky 😉

sykorkauhliarka
12. feb 2017

zavisi od banky v postovej banke staci ze este nenam 26 a myslim ze aj v slovenskej sporitelni a to nie som student davno a mam ucet iba za 1€

winchestergirl
12. feb 2017

Ja som mala v OTP banke tiež do 26rokov účet zadarmo 🙂