Vadia mi kamaráti môjho 13-ročného brata

16. aug 2022

Môj mladší brat má 13 rokov a stále si sem nosí svojich kamarátov. Ani by mi to nevadilo, ak by nebehali po celom dole a nezjedli doslova všetko, čo máme navarené. 😑 Chápem, že keď sú tu skoro celý deň, tak musia niečo jesť, lenže sú 7 (s mojím bratom 8) a doslova zjedia všetko. Podľa mňa je toto od nich drzosť. Keby dopredu zahlásili, že prídu a nebolo by to takto často, tak určite by mamina navarila viacej, ale takto potom nám z toho jedla nezostane doslova nič... Už som mu vravela, že nech ich sem nenosí, ale on to nechápe a sú tu naozaj skoro každý deň a naši rodičia to nejak neriešia, lebo nechcú ich asi vyhodiť odtiaľto alebo čo... Ja už keď sa naozaj nahnevám, tak im to fakt poviem ja, aby zmizli domov... Tolerovali by ste toto?

katkati
16. aug 2022

NIE.

janai1
16. aug 2022

Poriadky majú robiť rodičia a nie ty

janetinka27
16. aug 2022

rosamunda

patus_2
16. aug 2022

A rodičia to neriešia? Aj tvoj brat chodí na návštevy ku kamarátom? Zachvilku skončia prázdniny, tak tieto návštevy už dlho nepotrvajú.

viestta
16. aug 2022

A čo na to rodičia?

autor
16. aug 2022

@patus_2 Neviem, že či im to tiež vadí... Aj ja dúfam, že keď začne škola, tak tu už nebudú tak často!

viestta
16. aug 2022

Ty nevieš ci to vadí rodičom? Oni vedia, že to vadí tebe? Vy sa doma nerozprávate?

euka210
16. aug 2022

toto by mali riesit rodicia a nie Ty...ich dom...ked sa to Tebe nepaci, nesed za mobilom na mamickovskom fore, ale mas usta, tak to povedz rodicom.

danica2711
17. aug 2022

veď povedz rodičom, čo si myslíš, že teraz niektorá z nás nabehne a začne u vás robiť poriadky?

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
17. aug 2022

podľa mňa vymyslená téma. Ktorá žena by varila a nakupovala kopu jedla a zjedlo by to 7 cudzích detí. Veď to musí ísť do peňazí. Pochybujem že by to nejakej žene nevadilo keď to trvá dlho

autor
17. aug 2022

@karolinav Už som im to povedala. Vraj oni to už môjmu bratovi tiež vraveli, ale už teraz mal kvôli tomu riadne vynadané, tak asi sa to už snáď nebude opakovať.