Dobrý deň, nevedeli by ste mi poradiť, ako to je keď študenti tancujú úvodný valčík na stužkovej a nie je ich rovnaký počet dievčat ako chlapcov? Ako sa to rieši?
Presne. Ved uvodny tanec je s rodicmi, nie spolužiaci medzi sebou.
Valčík je s rodicmi
My sme mali úvodný tanec do spolužiakmi, chlapcov bolo menej, tak nám prišli vypomôcť 2 profi tanečníci 😊
U nás je úvodný tanec s rodičmi, max. nástup je tak, že keď je napr. menej chlapcov, tak chlapec vedie dve dievčatá
My sme mali uvodny tanec najskor s ucitelmi potom s rodicmi a potom sme si nacvicili aj ze spoluziaci a spravili sme to tak zesme sa dievcata rozdelili do 3 skupin a teda ja to vravim tak ze chalani si vystriedali baby teda nastup k tancu bol ze waltzovym krokom priniesli jednu skupinu dievcat na parket do zadu potom druhu a nakoniec tretiu s ktorou zacali tancovat potom ich odviedli do zadu na parkete a vzali dalsiu dkupinu odtancovali kusok potom dalsiu a na zaver sa tie dve skupiny zas valcikovim krokom dostali do stredu parketu kde sme spravili zaverwcnu pozu ...sestriny mali len 1 chlapca v triede a tiez si nacvicili tanec uvodny ako spoluziaci a potom este ten 1 chlapec chvilu tancoval s kazdou zvlast...vsetko sa da ked sa chce
uz su to roky ale nemali sme tanec, kde by sme tancovali spoluziaci spolu, tancovalo sa s rodicmi 🙂
Tancuje sa s rodicmi alebo s profesormi.. chlapci vedu dievcata na hlavnom nastupe akurat a ked ich je nepomer mozu si nastup urobit hociaky
To je dáky nový zvyk? Lebo co pamätám, tak sa tamcival rodičovský tanec, s profesormi a potom partnerský. Neviem o tom, že by "museli" tancovať spolužiaci vzájomne. Ja napríklad som mala 30 spolužiacok a dvoch spolužiakov, takže netuším, ako by sme to zvládli 😆😆aj nástup bol, že jeden bol vpredu, druhý vzadu a šli sme po dvojiciach dievčatá,v strede sme sa rozdelili a šli už po jednej, kým sme nevytvorili taky polkruh v strede saly
U nás úvodný sa tancoval s rodičmi.