Úvodný tanec na stužkovej

7. apr 2022

Dobrý deň, nevedeli by ste mi poradiť, ako to je keď študenti tancujú úvodný valčík na stužkovej a nie je ich rovnaký počet dievčat ako chlapcov? Ako sa to rieši?

ibrunova
7. apr 2022

U nás úvodný sa tancoval s rodičmi.

zojazoja
7. apr 2022

Presne. Ved uvodny tanec je s rodicmi, nie spolužiaci medzi sebou.

andrejka1974
7. apr 2022

Valčík je s rodicmi

patus_2
7. apr 2022

My sme mali úvodný tanec do spolužiakmi, chlapcov bolo menej, tak nám prišli vypomôcť 2 profi tanečníci 😊

elenka74
7. apr 2022

U nás je úvodný tanec s rodičmi, max. nástup je tak, že keď je napr. menej chlapcov, tak chlapec vedie dve dievčatá

gabika8855
7. apr 2022

My sme mali uvodny tanec najskor s ucitelmi potom s rodicmi a potom sme si nacvicili aj ze spoluziaci a spravili sme to tak zesme sa dievcata rozdelili do 3 skupin a teda ja to vravim tak ze chalani si vystriedali baby teda nastup k tancu bol ze waltzovym krokom priniesli jednu skupinu dievcat na parket do zadu potom druhu a nakoniec tretiu s ktorou zacali tancovat potom ich odviedli do zadu na parkete a vzali dalsiu dkupinu odtancovali kusok potom dalsiu a na zaver sa tie dve skupiny zas valcikovim krokom dostali do stredu parketu kde sme spravili zaverwcnu pozu ...sestriny mali len 1 chlapca v triede a tiez si nacvicili tanec uvodny ako spoluziaci a potom este ten 1 chlapec chvilu tancoval s kazdou zvlast...vsetko sa da ked sa chce

petamich
7. apr 2022

uz su to roky ale nemali sme tanec, kde by sme tancovali spoluziaci spolu, tancovalo sa s rodicmi 🙂

saxana000
7. apr 2022

Tancuje sa s rodicmi alebo s profesormi.. chlapci vedu dievcata na hlavnom nastupe akurat a ked ich je nepomer mozu si nastup urobit hociaky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
8. apr 2022

To je dáky nový zvyk? Lebo co pamätám, tak sa tamcival rodičovský tanec, s profesormi a potom partnerský. Neviem o tom, že by "museli" tancovať spolužiaci vzájomne. Ja napríklad som mala 30 spolužiacok a dvoch spolužiakov, takže netuším, ako by sme to zvládli 😆😆aj nástup bol, že jeden bol vpredu, druhý vzadu a šli sme po dvojiciach dievčatá,v strede sme sa rozdelili a šli už po jednej, kým sme nevytvorili taky polkruh v strede saly