Učiteľka telesnej si na mňa zasadla

ihlicnan
15. dec 2024
ssimusska
15. dec 2024

@ihlicnan a od nás potrebuješ presne čo 😄

gribka1
15. dec 2024

Ako sa to prejavuje?

ihlicnan
autor
15. dec 2024

@ssimusska ako to mám riešiť. Či to mám vôbec riešiť. Či to prejde😉. A mimochodom nenapísala som text k tomu(omylom som klikla na odoslať)

pribinak
15. dec 2024

S mamou si o tom komunikovala?
Kolko máš rokov? Ak máš menej ako 18, tak by to mali rieist rodičia

ihlicnan
autor
15. dec 2024

@gribka1 Prepáčte nenapísala som text k tomu. Napr. tak ze je hodina a hráme volleyball , vybíjanú a mne to nejde uznávam ale začne mi hovoriť aká som neschopná že mi to nejde že by som mala pridať atd.Pritom niekto tam stojí a nepovie mu nič... Raz mi povedala že som dosť tučná a keď ak to chcem niekde v živote dotiahnuť tak by som mala schudnúť.( pritom ja si nemyslím o sebe že som nejak tučná - mám 15 rokov, 169 cm a 54 kg...) Ostatným hovori pekne
zdrobneninou a mne celym menom a ešte tak hnusne(nehovorím že mi musí hovorit zdrobneninou ale aspoň nie tak hnusne)robí to opakovane a mne už to lezie na nervy 😉. Raz som sa jej po hodine pekne opýtala či má so mnou nejaký problém a ona mi odvrkla "čo je viem" a odišla...

dadka1997
15. dec 2024

@ihlicnan tak to povedz v prvom rade rodičom a nech si to s nou vybavia v skole

kiki68
15. dec 2024

@ihlicnan tak ja by som sa lekarom nechala oslobodit z telesnej a usmievala sa z lavicky. U nas to tak baby riesili, jednu sme mali tiez taku no…
Ja som nejako bola taka nedolezita, tak som ju nezaujimala. Max povedala,ze som poleno. Ale baby, co mali problem sa nechali oslobodit, akoze mali astmu a kraviny.

gribka1
15. dec 2024

@ihlicnan Tak áno, sú tam znaky, že jej nie si sympatická. Profesionálne sa teda nespráva. Buď rodičia, ale potom už aj s riaditeľkou. Alebo predpokladám, že si v poslednom ročníku a zachvilu končíš, či?

marca12
15. dec 2024

@ihlicnan Toto uz treba riesit s riaditelom. Povedz o tom rodicom a porozpravaj sa aj s triednou ucitelkou

ahhola
15. dec 2024

@ihlicnan telocvikarky su suky. Ta nasa v 80.rokoch dokazala zosrotovat polovicu ziacok na 2.stupni,ale nenavidela okrem vsetkeho mladsieho od nej aj sama seba. "kto sa prihlasil na tanecny kruzok a nie na sportovy ide skakat cez kozu... A vybijana do blba... Svoje oblubene vybijacky instruovala, aby to nabili do bab, ktore nezniesla, len tak, bezdovodne. A dostat supu od Beaaatrix, to si fakt nechcela, to mala okolo seba 3 kusy z kazdeho rocnika, co jej podliezali. Skoro ju porantalo, ked sa otvaral kulturak a polka skoly na Pomade... isla sa rozliat na kolomaz, jedovatejsiu babiznu som neskor uz nikdy nepoznala. Po Pomade nam vymyslela gymnasticku zostavu na dvojhrazde a komu to neslo, lietali 5,z toho sa dali upiect 3. na vysvecku... z telesnej. Potom si ju nastastie peklo vzalo. 🔥

ihlicnan
autor
15. dec 2024

@pribinak mám 15 a mama mi povedala že to prejde. Že je to normálne

mirage
15. dec 2024

@ahhola ty si nesies v sebe traumy, ale z telocvikarky to nebude..

gribka1
15. dec 2024

No tak, ak mama má taký postoj, tak už len ignorovať, nepodriaduj sa učiteľke. Nech vidí, že máš nadhľad nad tým. Nech si kecá čo chce. Aspoň sa naučíš ako reagovať na to, že nebudeš každým obľúbená. V živote nám všelijaké kreatúry prídu do cesty.

ahhola
15. dec 2024

@mirage ale bude, na stretavke sa len ta babizna riesi. Reinkarnacia dozorkyne v KT, alebo tam mohla aj realne robit, vekovo by to sedelo.

betulinka1
15. dec 2024

@kiki68 super napad.

lonely66
15. dec 2024

@ihlicnan ako to berú ostatné spolužiačky? súcitia s tebou alebo to vidia podobne ako ona?

janetinka27
15. dec 2024

@ihlicnan vies co, rozumiem ti. Na mne sedela telocvikarka na strednej. Nebola som vo vykonoch horsia ako ine baby, nikdy som sa neflakala, nikdy som neodvravala.ale bola pravda, ze som si ako jedina nosila po telesnej prat oblecenie domov, ine baby nechavali spoteny ubor v igelitke mesiac abo aj cely rok.ale to asi nebol dovod jej spravania voci mne 😄
Volala ma este aj inym priezviskom, mylila si ma proste s inou spoluziackou. Ako jedina z triedy som mala z telesnej dvojku, ucila som sa dobre, mala som dvojku len z matiky, strojariny a telesnej.
Moja triedna bola na konci roka za nou, ze ci by neprehodnotila tu moju dvojku a ona povedala ze nie, ze som leniva.
Akoze o znamky nejde, ale o to, ze bola ku mne hnusna 4 roky, vzdy mala blbe poznamky a pritom som jej nic neurobila a na telesnej som makala asi este viac ako ostatne baby, lebo som si chcela zlepsit znamku.
Neviem co ti poradit, ja by som sa teraz uz ozvala, vtedy som bola ticho.ale v podstate v zivote zazijes aj blbsich ludi, tak to ber ako malu pripravu do buducnosti.
Ak by si kvoli tomu ale mala odpor chodit do skoly alebo by to utocilo na tvoje sebavedomie, povedz jej, nech ti da pokoj.

ahhola
16. dec 2024

@janetinka27 neviem kolko mas rokov, ale ja by som sa aj po rokoch opytala, co som jej vadila.
Neterka si nasla na strednej skole frajera, alebo on ju 😅a dost sa predvadzali, za rucicky cez prestavky, pusinka pred skolou a kedze v tej skole bola ambulancia v najme, raz som tam potrafila, ked moju mudr zastupovali. Tak ja cakam pred amb. a ti dvaja si vykracuju po chodbe, ruka v ruke... mladi, krasni, stastni, ako z plagatu jehovistov💖oproti nim profka a ako ich zbadala, akoby nou prebehla az fyzicka bolest a zaganila na nich.
... "Bianka, ta rysava profka, uci ta nieco?
Nemcinu...
... aco je zac?
Rozvedena s dcerou v Acke.
Vies co, mam taky citak, ze ti pojde po krku,
radsej sa naoko rozidte a neprovokujte tam... Babu bez chlapa.
No,muchlovali sa tam nadalej, ju nemohla nechat rachnut na mature, lebo by to bilo do oci, dobre sa ucila, ale chalana nechala. Isla po nom na mature ako besna, no preratala sa. Mladi boli tyzden z bestie hotovi, ale ujo kamionista zatial potahal za nitky a dohodol obom brigadu v DE, vo firme kam vozil a frajer v septembri valil bomby. Za jedna a ti z komisie na tu Rysu pozerali ako na mimozemstana... 👽... Tym chcem povedat, ze autorku chapem. Ked si na pubertiaka zasadne o desatrocia starsi vyzity frustrat, je to pre pubescenta o drzku...

tanyan
16. dec 2024

Skús mame vysvetliť, že by Ti pomohlo, keby sa Ťa zastala a pomohla Ti. Ak sa do toho napriek tomu nebude chcieť zamiešať, tak požiadaj triednu alebo školskú poradkyňu či psychologičku.

janetinka27
16. dec 2024

@ahhola neviem, ci este zije.po strednej som ju mozno 3x stretla v buse a ignorovala som ju.viac som ju nevidela.vtedy ma to trapilo a rokmi som na to uolne zabudla, stretla som blbsich ludi 😄