Testovanie 9 a prijímačky

thom
9. feb 2024

Dobrý deň,

Chcel by som sa spýtať môže si syn z testovania 9 zobrať otázky a z prijímačiek tiež ? Hlavné to T9 chcel by vedieť, že koľko bodov má čo najskôr a nie čakať mesiac dokedy to oni pošli. Poprípade sa pýtal či by si náhodou tam nemohol zobrať nejaký papierik a keď ho načapu čo by sa stalo?

simoli
9. feb 2024

@thom Nemôže. Nech si skúsi zapamätať, zverejnené výsledky T9 sú tuším hneď ten deň. Prijimačkové tiež nie, aby sa nezvyhodnil druhy termín, príklady síce nie sú také isté ale podobnosť je.

simoli
9. feb 2024

@thom Tiež sme čakali a bolo to nekonečné ale dal to nad 90% to bolo radosti a plaču 😂

luliu
9. feb 2024

Nejaký papierik? Akože podvádzať? Sila... A matka sa pýta čo by sa mohlo stať?

kacena4
10. feb 2024

vsetko treba odlozit nemoze nic vziat ale kucitel na dalsej hodine s nimi preberie spravne odpovede

kristiii
10. feb 2024

@luliu aké podvádzanie prosím ťa? Myslela papierik, na ktorý by si napísal svoje odpovede 🤦

marcellka32
10. feb 2024

Moja si zhruba pamätala aj otázky čo boli...veď sám vie vyhodnotiť či to vedel či nie

letfenixa
10. feb 2024

@thom nie, na Testovani nemôže mať žiadny svoj malý papierik, bude to považované za podvod. Sedí tam ako dozor učiteľ zo školy plus externý dozor, môže za to dostať napr zníženú známku zo správania. Bežne na školách 2.deň po testovaní učitelia so žiakmi prechádzajú výsledky.

luliu
10. feb 2024

@kristiii môžeš si búchať hlávku koľko chces, nemá tam mať čo akékoľvek papieriky, berie sa to automaticky ako podvod

kristiii
10. feb 2024

@luliu ja si nič nebucham, neboj, ani netvrdím, že si tam ten papierik má brať. Ale ty si to napísala, akoby si tam mienil priniesť ťahák a nie prázdny papierik na výsledky. Tak sa hlavne ukľudni. Osobne si myslím, že dieťa si je snáď schopné zapamätať akú odpoveď kde napísalo.

nanka3
10. feb 2024

nemôže, ale určite si test prejdú s učiteľkou nasledujúce dni, takže bude vedieť presne, čo vedel a čo nie, pri testovaní 9 majú k dispozícii pomocné papiere opečiatkované školou, ale tie musia ostať v škole...

kingstonka
10. feb 2024

Výsledky budú zverejnené na druhý deň a je veľmi pravdepodobné,že si svoje odpovede bude pamätať.... dcéra si to zapamätala...

gabika99
10. feb 2024

Pokiaľ ja viem, na našej škole si učitelia urobia kópie a opravia im to, tak vedia približný výsledok.

nanka3
10. feb 2024

@gabika99 nerobia kopie, odpovedove harky su dvojmo, tieto dve casti sa od seba oddelia, "original" sa bali do balika a posiela na vyhodnotenie, kopia, ktora sa oddeli ostava v archive skoly.... cize ucitelia sa vedia presne, ako ktore dieta odpovedalo

gabika99
10. feb 2024

@nanka3 ďakujem za vysvetlenie. Ja ešte nemám deviatacku, dcéra mi niečo takéto spomínala, že im hovorila učiteľka. Aj T5 ona ešte robila, vedeli výsledky ešte v ten týždeň.