Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať môže si syn z testovania 9 zobrať otázky a z prijímačiek tiež ? Hlavné to T9 chcel by vedieť, že koľko bodov má čo najskôr a nie čakať mesiac dokedy to oni pošli. Poprípade sa pýtal či by si náhodou tam nemohol zobrať nejaký papierik a keď ho načapu čo by sa stalo?
Nejaký papierik? Akože podvádzať? Sila... A matka sa pýta čo by sa mohlo stať?
vsetko treba odlozit nemoze nic vziat ale kucitel na dalsej hodine s nimi preberie spravne odpovede
Moja si zhruba pamätala aj otázky čo boli...veď sám vie vyhodnotiť či to vedel či nie
nemôže, ale určite si test prejdú s učiteľkou nasledujúce dni, takže bude vedieť presne, čo vedel a čo nie, pri testovaní 9 majú k dispozícii pomocné papiere opečiatkované školou, ale tie musia ostať v škole...
Výsledky budú zverejnené na druhý deň a je veľmi pravdepodobné,že si svoje odpovede bude pamätať.... dcéra si to zapamätala...
Pokiaľ ja viem, na našej škole si učitelia urobia kópie a opravia im to, tak vedia približný výsledok.
@thom Nemôže. Nech si skúsi zapamätať, zverejnené výsledky T9 sú tuším hneď ten deň. Prijimačkové tiež nie, aby sa nezvyhodnil druhy termín, príklady síce nie sú také isté ale podobnosť je.