Teenagerské zlé nápady

27. dec 2024

Mamičky neviem aký dať názor pre tému... Môj syn 16r chodí uz týždeň a pol neskoro domov. Stále mu v bunde nachádzam kruzidlo (??). Určite si ním neublizuje ani nič také, skôr hľadám iný spôsob čo nelegalne sa s ním dá robiť. Neberte to zle ale syn je ako vymenený

denisa_deniska
27. dec 2024

Ešte alobal, a bude to jasné..nestraším, ale prvé čo mi napadlo

brrunetkaa
27. dec 2024

Prvé čo mi napadlo je na prepichovanie alobalu pri vodnej fajke

simca06022011
27. dec 2024

vsak sa ho opytaj? :DDD

autor
27. dec 2024

@simca06022011 lebo myslíš že mi povie... Vraj si ho teraz kúpil že predosle do školy stratil

koniarova
27. dec 2024

Vodná fajka. Nenosí aj plastové fľaše s vodou? Akože na pitie?

autor
27. dec 2024

@koniarova práveže nemal on so sebou nič, akurát si bral nejaku hotovosť vždy ale brala som to normálne však ide von. Avšak už neviem čo mám robiť, mám pocit že skúša nejaké hluposti

koniarova
27. dec 2024

Veď to píšeme, že vodnú fajku fajčí. Ale poradiť neviem. Len dohovarať a rozprávať sa. Keby som už videla niečo vážnejšie, dám zaracha.

denisa_deniska
27. dec 2024

Píšeš, že je ako vymenený.. čo to znamená? Podľa mňa by si vedela posúdiť, že fajčí trávu, to vidno na človeku, najmä keď to skúša

hederamonstera
27. dec 2024

Asi fajci travu, vymeneny v com? Nezacal viac vyjedat, ked sa vrati z vonku? Skus s nim nieco vyriesit, ked sa vrati domov (napr nech ti opravi nieco na mobile) a uvidis ako bude komunikovat ;)
@denisa_deniska ak ide rovno spat, to nezisti

simca06022011
27. dec 2024

mas sa s nim porozpravat.. ak si teraz kupil kruzidlo, tak asi ho tyzden so sebou nepotrebuje nosit von, ked kruzidlo vyberies z bundy a das mu v izbe na miesto, a bude ho mat v bunde na druhy den, tak hned vies, ze tie reci o tom, ze si kupil su nezmysel... tyzden a pol chodi von.. no tak su prazdniny, je volnejsie.. to je velmi malo na nejake katastroficke scenare. Ak nieco fajci a skusa, tak zase rozhovorom / reakciami, ked pride domov to zistis. Rovnako stanovis nejake vychadzky primerane atd..
ale to ti uz tu pisali ostatne co a ako.

autor
27. dec 2024

@denisa_deniska je podráždený keď sa na to pýtam, skrýva veci, oblečenie keď príde domov...

koniarova
27. dec 2024

Smrdí mu oblečenie?

denisa_deniska
27. dec 2024

Takže mu bude oblečenie od niečoho smrdieť.. treba pokecať, ale hneď kontrola

kaatkaaaaa
27. dec 2024

Prepichuje gumy na autách keď s tým chodí aj von

senta_sofia
27. dec 2024

Skus ho sledovat, ked odide z domu, kam pojde.

januska12323
27. dec 2024

Arómu trávy rozoznáš. Keď okrem toho aj chodí neskoro mal by dostať trest.

rora26
27. dec 2024

Robi si tzv. finske bongo a huli travu. Plastovu flasu si kupi naplnenu obyc mineralkou a alobal zozenie aj z cokolady. Tie peniaze idu na travu a pravdepodobne aj na nejaky snack, doma vela neje? Nepribral? Je to sice lepsie ako keby pil, ale dodrbe sa v hlave horsie ako by si dodrbal pecen ak s tym neprestane. Avsak zmier sa s tym, vacsina mladeze si touto etapou prejde.

petraa2022
27. dec 2024

Mozno iba rysuje kruznice🤣✌🏻

danyelia
27. dec 2024

No dcérine 13- ročné kamošky nosia vo vreckách žiletky, vraj sa občas porežú, keď majú ,,depku,, 🙄🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

rude_baby
27. dec 2024

Kruzidlo? Kks, my sme používali zicherku, tá bola aspoň nenápadná 🤣

baboadel
30. dec 2024

Ahoj, toto by som riešila, podľa mojej skúsenosti, tiež som dcére verila a púšťala ju von. Nebudem písať ako to dopadlo ale ak máš možnosť, tak určite pritvrdiť. Daj spraviť testy na trávu, ak to dopadne dobre aspoň budeš spokojná, ak sa zistí, že užíva trávu, tak to môžeš riešiť. A kto si myslí, že tráva je neškodná, tak nech sa ide pozrieť do hociktorej psychiatrickej detskej nemocnice, zmení názor.

peto8892
31. dec 2024

Podla mna su vsetci vedla jak ta jedla. Kruzidlo na prpichovanie alobalu? Co ste sa s konom zrazili? Staci na to akakolvek klucenka s ostrou hranou, ihla, dokonca aj niektore kluce a x inych veci (v podstate hocico), ktore su subtilnejsie ako KRUZIDLO. Ak aj skusil travu, nerobte z toho vedu. Ak vidis viditelnu zmenu na spravani, moze to byt skor stach. Neviem kolko ma rokov. Na zakladnej a stradnej skole sa uz medzi chalanmi deju rozne potycky. V triedach sa formuju skupiny. Chalani, ktori sikanuju inych chalanov, partije, ktore sa biju a podobne. Kruzidlo by som skor bral ako nastroj sebeobrany.

autor
31. dec 2024

@peto8892 tak vedľa si ty, píšem tam presne že má 16 a že nim sebe ani iným neubližuje určite som si istá...

mamutka
31. dec 2024

Ja nerozumiem prečo by nosil so sebou kruzidlo, ak by potreboval prepichnut alobal, blby malý vreckový nožík by bol jednoduchší na prenos. To nedáva zmysel.
Iba že by sa naozaj potreboval brániť pred prípadným útokom v škole. Nosit do školy nožík je hrubé porušenie školského poriadku. Kruzidlo je ok.

rora26
1. jan 2025

@mamutka s nozikom dierky neurobis🤣🤣🤣

peto8892
1. jan 2025

Precitaj si znova moj prispevok. Ak si z naho vycitala, ze tvoj syn niekomu alebo sebe ublizuje, tak nerozumiem akym sposobom sa precitane slova spajaju v tvojej hlave. Strach nema urcite clovek, ktory ublizuje, ale ten, ktoremu je ublizovane, ktoremu sa vyhazali alebo ktory sa citi byt ohrozeny akymkolvek sposobom. Stredna skola vie byt tvrde miesto pre chalana.

peto8892
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamutka
1. jan 2025

@rora26 tak normálny vreckový skladací nožík ma rôzne časti a ostré sú dosť. Čo sa mňa týka, s nozikom dokážem urobiť dierku 👀

jananovotna88
1. jan 2025

Keď to čítam, môžem byť len šťastná, že mám doma športovca, ktorý nemá čas😀
Ja by som sa snažila, tiež zistiť, čo s ním je, aby som predišla problémom s alkoholom a drogami. Len tiež rozmýšľam ako???

rora26
1. jan 2025

@mamutka taku aku na fina potrebujes s nozikom neurobis darmo ma presviedcas, tiez som raz bola mlada 🤣 a kruzidlo na sebaobranu? To uz su hadam lepsie noznice no taaak🤣🤣