Mamičky neviem aký dať názor pre tému... Môj syn 16r chodí uz týždeň a pol neskoro domov. Stále mu v bunde nachádzam kruzidlo (??). Určite si ním neublizuje ani nič také, skôr hľadám iný spôsob čo nelegalne sa s ním dá robiť. Neberte to zle ale syn je ako vymenený
Prvé čo mi napadlo je na prepichovanie alobalu pri vodnej fajke
vsak sa ho opytaj? :DDD
@simca06022011 lebo myslíš že mi povie... Vraj si ho teraz kúpil že predosle do školy stratil
Vodná fajka. Nenosí aj plastové fľaše s vodou? Akože na pitie?
@koniarova práveže nemal on so sebou nič, akurát si bral nejaku hotovosť vždy ale brala som to normálne však ide von. Avšak už neviem čo mám robiť, mám pocit že skúša nejaké hluposti
Veď to píšeme, že vodnú fajku fajčí. Ale poradiť neviem. Len dohovarať a rozprávať sa. Keby som už videla niečo vážnejšie, dám zaracha.
Píšeš, že je ako vymenený.. čo to znamená? Podľa mňa by si vedela posúdiť, že fajčí trávu, to vidno na človeku, najmä keď to skúša
Asi fajci travu, vymeneny v com? Nezacal viac vyjedat, ked sa vrati z vonku? Skus s nim nieco vyriesit, ked sa vrati domov (napr nech ti opravi nieco na mobile) a uvidis ako bude komunikovat ;)
@denisa_deniska ak ide rovno spat, to nezisti
mas sa s nim porozpravat.. ak si teraz kupil kruzidlo, tak asi ho tyzden so sebou nepotrebuje nosit von, ked kruzidlo vyberies z bundy a das mu v izbe na miesto, a bude ho mat v bunde na druhy den, tak hned vies, ze tie reci o tom, ze si kupil su nezmysel... tyzden a pol chodi von.. no tak su prazdniny, je volnejsie.. to je velmi malo na nejake katastroficke scenare. Ak nieco fajci a skusa, tak zase rozhovorom / reakciami, ked pride domov to zistis. Rovnako stanovis nejake vychadzky primerane atd..
ale to ti uz tu pisali ostatne co a ako.
@denisa_deniska je podráždený keď sa na to pýtam, skrýva veci, oblečenie keď príde domov...
Smrdí mu oblečenie?
Takže mu bude oblečenie od niečoho smrdieť.. treba pokecať, ale hneď kontrola
Prepichuje gumy na autách keď s tým chodí aj von
Skus ho sledovat, ked odide z domu, kam pojde.
Arómu trávy rozoznáš. Keď okrem toho aj chodí neskoro mal by dostať trest.
Robi si tzv. finske bongo a huli travu. Plastovu flasu si kupi naplnenu obyc mineralkou a alobal zozenie aj z cokolady. Tie peniaze idu na travu a pravdepodobne aj na nejaky snack, doma vela neje? Nepribral? Je to sice lepsie ako keby pil, ale dodrbe sa v hlave horsie ako by si dodrbal pecen ak s tym neprestane. Avsak zmier sa s tym, vacsina mladeze si touto etapou prejde.
Mozno iba rysuje kruznice🤣✌🏻
No dcérine 13- ročné kamošky nosia vo vreckách žiletky, vraj sa občas porežú, keď majú ,,depku,, 🙄🤷🏼♀️🤦♀️
Kruzidlo? Kks, my sme používali zicherku, tá bola aspoň nenápadná 🤣
Ahoj, toto by som riešila, podľa mojej skúsenosti, tiež som dcére verila a púšťala ju von. Nebudem písať ako to dopadlo ale ak máš možnosť, tak určite pritvrdiť. Daj spraviť testy na trávu, ak to dopadne dobre aspoň budeš spokojná, ak sa zistí, že užíva trávu, tak to môžeš riešiť. A kto si myslí, že tráva je neškodná, tak nech sa ide pozrieť do hociktorej psychiatrickej detskej nemocnice, zmení názor.
Podla mna su vsetci vedla jak ta jedla. Kruzidlo na prpichovanie alobalu? Co ste sa s konom zrazili? Staci na to akakolvek klucenka s ostrou hranou, ihla, dokonca aj niektore kluce a x inych veci (v podstate hocico), ktore su subtilnejsie ako KRUZIDLO. Ak aj skusil travu, nerobte z toho vedu. Ak vidis viditelnu zmenu na spravani, moze to byt skor stach. Neviem kolko ma rokov. Na zakladnej a stradnej skole sa uz medzi chalanmi deju rozne potycky. V triedach sa formuju skupiny. Chalani, ktori sikanuju inych chalanov, partije, ktore sa biju a podobne. Kruzidlo by som skor bral ako nastroj sebeobrany.
@peto8892 tak vedľa si ty, píšem tam presne že má 16 a že nim sebe ani iným neubližuje určite som si istá...
Ja nerozumiem prečo by nosil so sebou kruzidlo, ak by potreboval prepichnut alobal, blby malý vreckový nožík by bol jednoduchší na prenos. To nedáva zmysel.
Iba že by sa naozaj potreboval brániť pred prípadným útokom v škole. Nosit do školy nožík je hrubé porušenie školského poriadku. Kruzidlo je ok.
Precitaj si znova moj prispevok. Ak si z naho vycitala, ze tvoj syn niekomu alebo sebe ublizuje, tak nerozumiem akym sposobom sa precitane slova spajaju v tvojej hlave. Strach nema urcite clovek, ktory ublizuje, ale ten, ktoremu je ublizovane, ktoremu sa vyhazali alebo ktory sa citi byt ohrozeny akymkolvek sposobom. Stredna skola vie byt tvrde miesto pre chalana.
Keď to čítam, môžem byť len šťastná, že mám doma športovca, ktorý nemá čas😀
Ja by som sa snažila, tiež zistiť, čo s ním je, aby som predišla problémom s alkoholom a drogami. Len tiež rozmýšľam ako???
Ešte alobal, a bude to jasné..nestraším, ale prvé čo mi napadlo