Tanec a následná pusa

vendelinsuc
22. okt 2023

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať. Som mladý stredoškolák a máme onedlho školskú akciu. Chcel by som požiadať o tanec jedno dievča a počas neho dať jej pusu. Poznáme sa len pár dni a bojím sa že keď jej dám pusu že mi vlepi a budem za debila pred celou školou. Neviem či je to vhodná situácia no ale rád by som to skúsil.Vedeli by sme mi pomôcť ako na to ? Bol by som rád za hocijakú pomoc. Ďakujem

deedol
22. okt 2023

nedavaj jej pusu pred celou skolou pocas tanca.
pri tanci mozete pokecat a uvidis snad, ci sa jej pacis. ked dotancujete, mozes sa jej napr. opytat, ci si nechce ist dat s tebou nieco na pitie (asi tam bude nejake obcerstvenie?) a ak bude suhlasit, nejaka sanca tam je.
neviem, ci by som planovala davat prvu pusu hned v ten vecer, ale AK aj ano, tak niekde v ustrani.

nikpa
22. okt 2023

@vendelinsuc nie, nerob to. Pusu jej daj až keď budete niekde len vy dvaja a vycítis, že je na to vhodná chvíľa.

vendelinsuc
autor
22. okt 2023

@deedol je somarina niečo skúsiť ak budeme mať trošku alkoholu v sebe?

vendelinsuc
autor
22. okt 2023

@nikpa kedy zistím že je tá pravá chvíľa, prepáč možno to vyznieva blbo ale prosté ja neviem vicit to ale aspoň nezažil som to ešte.

euka210
22. okt 2023

@vendelinsuc no, nie je to voobec vhodna situacia a ani cas, ked sa poznate par dni. Nieco zmeskas, ze sa tak ponahlas? Ci si chces len nieco dokazat?

lindous
22. okt 2023

Fakt to nerob pri tanci pred celou školou... pozvi ju na rande, ak bude súhlasiť, tam jej môžeš skúsiť dať pusu, ak to pôjde dobre, nebude sa od teba počas večera odťahovať atď....

januska12323
22. okt 2023

Ľudia sa väčšinou bozkávajú až vo vzťahu. Ty vieš akurát tak ako sa volá a ako vyzerá. Kam sa ponáhľaš?

vendelinsuc
autor
22. okt 2023

@januska12323 ako mám vlastne potom začať vzťah? Mám sa je opýtať že či nechce chodiť so mnou či ako? Alebo jej mám vyznať city k nej ?

nikpa
22. okt 2023

@vendelinsuc budeš vedieť keď príde, neboj 🙂

zenazaba
22. okt 2023

@vendelinsuc a musis hned zacinat vztah, ked sa poznate len par dni? Co takto sa najskor len kamaratit, spoznavat sa, kecat, chodit spolu von a az ked sa budete obaja citit dobre v spolocnosti toho druheho, potom si zacat vyznavat city a pusinkovat sa?

januska12323
22. okt 2023

Znova sa opýtam, kam sa ponáhľaš?

deedol
22. okt 2023

@vendelinsuc ano, je somarina riesit to, ked budete mat v sebe alkohol. baby ti davaju dobre rady, porozpravajte sa, vymente si cisla/kontakty na sietach, trocha si popiste, niekam ju pozvi a uvidis, ako sa to bude vyvijat.
mne raz jeden chalan, ktoreho som poznala len zbezne z treningov, vyznal lasku a navrhol chodenie. totalne som spanikarila a "zdrhla". pouzil prilis velke slova po prilis kratkom case.

anjelicek26
22. okt 2023

Pocas tanca sa jej spytaj,ci nezajdete spolu do kina alebo na pizzu , ze na nu nemozes prestat mysliet. Presne Toto a nic ineho jej nevrav. A urcite jej nedavaj pusu pred celou skolou bez varovania a este pripity.

vendelinsuc
autor
23. okt 2023

Ďakujem vám všetkým za rady, skúsim sa podľa nich tak zariadiť.